FOCUS II Tuning
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOCUS II Tuning
Podla mna ho ma este potiahnuty dole nejakym medzikusom alebo spodnym spoilerom peerfektne nahodenym...
Resp. ma predok dany nizsie ako zadok, to asi skor
Resp. ma predok dany nizsie ako zadok, to asi skor
-
- Test driver
Osobne musim skonstatovat,ze FL 2008 ńa ST-cku mi nejako nesedi.Stare ST malo oproti serii väcsie caro,aspon pre mna.Ale casom sa snad okuka a zmenim nazor.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja som este face to face faceliftovy nevidel, ale podla fotiek musim povedat ze mne sa ani obycajny extra nepaci, neuznavam take modelove klony, sak to spredu vyzera ako mondeo
Mam rad ked ma kazdy model vlastnu tvar, takze nas dobry "stary" FoFo II u mna vyhraava

-
- Test driver
Asi sme na dost podobnej vlne TJ 

- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s vámi... Ten nový FoFo se mi na fotkách taky zrovna moc nelíbí. Předevčírem jsem ho ale viděl na vlastní oči a byl to příjemný zážitek 

-
- Test driver
je pravda, že na začiatku som mal problem spredu poznat či sa jedná o mondeo, alebo focus..je to hrozne to zjednocovanie čumákov, nadherný príklad bola škodovka, aj ked už tiež od toho ustupuju,....
jediný krát kde som to dokázal pochopit bokla identičknost carrera/boxster, ale bolo to len kvoli tomu, že porsche zápasilo v tu dobu o prežitie, teraz su presne na tej druhej strane a tak to aj vyzerá
jediný krát kde som to dokázal pochopit bokla identičknost carrera/boxster, ale bolo to len kvoli tomu, že porsche zápasilo v tu dobu o prežitie, teraz su presne na tej druhej strane a tak to aj vyzerá

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nelamte palicu nad vsetkym novym. je jasne ze ked sa na nieco nove kukame, tak nam to hned nesmakuje. preto radsej pockajme, lebo vieme, ze casom sa nam to bude urcite lubit a o ST nehovoriac. a uz toboz nehovoriac ak by som si ten novy model kupili, potom ho budeme zas vychvalovat do nebies. z vasich nazorov je skor citit zavist hosi ! tak pockajte casu, vydrzme a budeme sa novemu ST klanat rovnako ako sa klaniame starsiemu ST. ano tomu, nad ktorym sme kedysi tiez lamali palicu ked vybehol z porodnice

- Blue
- Junior
Pre mňa zatiaľ neprišiel charizmatickejší Focus ako pôvodný RS.

EDIT: Aj keď priznávam, že pomarančové ST-čko druhej generácie (pred faceliftom) má tiež niečo do seba.

EDIT: Aj keď priznávam, že pomarančové ST-čko druhej generácie (pred faceliftom) má tiež niečo do seba.

Naposledy upravil(a) Blue dne 31.03.2008 15:23, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus, 1.6 16 V ZETEC-S, Karibic blue
Auto je ako ľudské telo. Ak mu dodáme kvalitnú stravu a pravidelne ho precvičíme, odmení sa nám pružnosťou a vitálnosťou. To je však možné iba vtedy, ak sa s ním podelíme o našu dušu a vdýchneme mu život. MM
Auto je ako ľudské telo. Ak mu dodáme kvalitnú stravu a pravidelne ho precvičíme, odmení sa nám pružnosťou a vitálnosťou. To je však možné iba vtedy, ak sa s ním podelíme o našu dušu a vdýchneme mu život. MM
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem viděl novýho Focuse kombi a v bílý barvě a musim říct, že už jsem dlouho neviděl naživo tak hezkýho seriovýho Focuse
Ta bílá je fakt nádherná, když je naleštěná, plus ještě ty čirý zadní světla už v základu a tenhle měl ještě xenony, no slintal jsem ještě hodně dlouho
Opravdu koncert dokonalosti... 

ST150
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, novy focus ma uz v serii niektore vylepsenia, ktore kazili dojem z predchadzajuceho ff...Fokal píše:Včera jsem viděl novýho Focuse kombi a v bílý barvě a musim říct, že už jsem dlouho neviděl naživo tak hezkýho seriovýho FocuseTa bílá je fakt nádherná, když je naleštěná, plus ještě ty čirý zadní světla už v základu a tenhle měl ještě xenony, no slintal jsem ještě hodně dlouho
![]()
Opravdu koncert dokonalosti...
tusim by to mali byt hlavne tieto:
- nizsi o 1cm
- predne a zadne plasty nie su cierne a nekazia dojem
- davaju tam sirsie kolesa, takze uz to nevyzera tak zapadnuto
- menej vyrazne zadne svetla
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
malá ukázka

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já se na to nemůžu koukat
nádhera 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nuz, tak ako mi oranzada na tomto facelifte velmi nevonala, o to viac sa mi tento modry paaci

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zezadu krása,uvnitř krása. Akorát zepředu to vypadá jak nové Subaru
/

-
- Test driver
ak by to bolo ešte v čiernom šate tak sa z neho pos...m