Tak podložky pod značku už jsou doma a nemeškal jsem ani chvilku a už jsou i namontované. Šlo to jako po másle.

neviem kolko by bolo postovne .Jairo píše:Mam dotaz na Fokiho. Tie podlozky pod SPZ vyzeraju velmi fajn. A ta druha verzia tlacenych pismen snad vydrzi i umyvanie auta. Rad by som sa teda spytal,ci expedujes podlozky i na Slovensko? Ak ano, poslem ti mailom moju adresu a peniaze (bud na ucet alebo...)
Vdaka.
Ta tvoja slovencina je superfoki píše:neviem kolko by bolo postovne .Jairo píše:Mam dotaz na Fokiho. Tie podlozky pod SPZ vyzeraju velmi fajn. A ta druha verzia tlacenych pismen snad vydrzi i umyvanie auta. Rad by som sa teda spytal,ci expedujes podlozky i na Slovensko? Ak ano, poslem ti mailom moju adresu a peniaze (bud na ucet alebo...)
Vdaka.mlada mi pomaha s prekladanim
Dopis ( balicek ) do 1kg je 120,-CZk, do 2kg uz 240,-CZK. Info z www ceske posty - posilal jsem nejake veci v praci---Jairo píše:Kedze standardna cena je 130 KC, mozem ti v poho poslat 200 KC - dodavka do SR. ???!!!foki píše:spytam sa na postovnom urade
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů