inspirace - tuning MONDEO
- V4L1
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: inspirace - tuning MONDEO
>kikyd .... tak to je zlo 

- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Chrani to proti sutrum
, no co si budem povidat von celkove ten posledni focus nevypada moc dobre
, ale nastesti se povedlo mondeo

Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL

- kikyd
- Zkušený
- V4L1
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
davemomo> škoda, že se uvedení novýho Mondea o rok protáhne, i tak je to ale nádherný auto - už jsem ho chtěl vidět naživo
a jinak díky za odpověď ! ... hned se mi bude líp spát

a jinak díky za odpověď ! ... hned se mi bude líp spát

- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL

- burak007
- Nováček
http://www.youtube.com/watch?v=nV-QKCnAOcQ
Co myslíte prošlo by tohle STK ? a co by na to řikali policajti přemejšlim o něčem takovým.
Co myslíte prošlo by tohle STK ? a co by na to řikali policajti přemejšlim o něčem takovým.
-
- Test driver
Pokud myslíš ty bixeny tak pokud budeš mít ostřiky světel a přepinač světel bez manualni regulace výšky světel a naopak regulaci výšky automatickou,tak není problema,ale s tím denním led ve světlometech to nebude košér nikdy.
burak: toto je podla mna v poriadku, pokial myslis tu kombinaciu vseho v jednom
napr. audiny to tak maju - ak svieti blinker, stlmi sa denne svietenie...ak mas potkavacky, denne je takisto stlmene (Octavia RS to ma obdobne)
napr. audiny to tak maju - ak svieti blinker, stlmi sa denne svietenie...ak mas potkavacky, denne je takisto stlmene (Octavia RS to ma obdobne)
- Rumcajs1
- Test driver
V pořádku to není ...
Za prvé to denní by nemělo být za sklem. Proto všichni z FL mlhovek vyndávají sklo
Za druhé když se to denní teda nezhasně úplně, ale jen sníží intenzitu světla ... a za předpokladu, že je to tak homologováno, tak ok, jenže to by k tomu nesměla svítit ta parkovačka, protože funkci parkovačky zastává právě to denní
Za prvé to denní by nemělo být za sklem. Proto všichni z FL mlhovek vyndávají sklo

Za druhé když se to denní teda nezhasně úplně, ale jen sníží intenzitu světla ... a za předpokladu, že je to tak homologováno, tak ok, jenže to by k tomu nesměla svítit ta parkovačka, protože funkci parkovačky zastává právě to denní
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
-
- Test driver
Už jsme tu měli kluky co po namontováni obdobných denních světel do standartních mlhovek MK3 sundali přední skla právě pro problémy na STK,u mlhovek po trošce práce realizovatelné ale na světlech asi těžko.
Jinak kamarád má A6 a speciálně kvuli tomu jsem se na jeho světla díval a mají na skle homologaci pro DRL.
Tolik k homologaci ať si to přebere každý jak je mu libo
Jinak kamarád má A6 a speciálně kvuli tomu jsem se na jeho světla díval a mají na skle homologaci pro DRL.
Tolik k homologaci ať si to přebere každý jak je mu libo

denni by nemelo byt za sklem ? ...teraz nerozumiem...to akoze ziarovka nie je chranena sklom ?
a parkovacky tiez nechapem naco sluzia pocas dna v kombinacii s ostatnym hore uvedenym
funkci parkovacky zastava to denni ? pre mna novinka...aha uz viem, to su tie Octavie s tymi bludickami ala DRL...hovno clovek vidi, zakazat
neviem no, ale to co tu daval burak, mi presne pride ako kopia vozidiel Audi
a parkovacky tiez nechapem naco sluzia pocas dna v kombinacii s ostatnym hore uvedenym
funkci parkovacky zastava to denni ? pre mna novinka...aha uz viem, to su tie Octavie s tymi bludickami ala DRL...hovno clovek vidi, zakazat
-
- Test driver
Právě že jen kopie.
Jinak tady je asi všechno podstatné ,proč to tak je už dávno probrané http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a
Ale je to burákovo auto,co si udělá to bude mít,osobně vidím dost děr na celém zákonu o denním svícení,ale nic s tím neudělám.
Jinak tady je asi všechno podstatné ,proč to tak je už dávno probrané http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a
Ale je to burákovo auto,co si udělá to bude mít,osobně vidím dost děr na celém zákonu o denním svícení,ale nic s tím neudělám.
- burak007
- Nováček
Taky jsem si to myslel že v tom světle to být nemůže dám to do mlhovek jak jsem měl v plánu od začatku...
- Rumcajs1
- Test driver
Já neříkám že to tak musí každý dodržovat, mně to je upřímně jedno, taky nemám na autě xenony úplně legálně (zatím). Psal jsem to jen proto, aby bylo jasné, jak je to s legislativouKUTY píše:denni by nemelo byt za sklem ? ...teraz nerozumiem...to akoze ziarovka nie je chranena sklom ?

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
-
- Test driver
Přesně,nikdoz nás tady není od toho aby soudil
Ale kdyby todle nebo něco podobného někdo vyrobil s komplet certifikaci tak by se toho asi něco prodalo,jinak na mondeo není krom jednych čočkových nic na výběr ,škoda.

Ale kdyby todle nebo něco podobného někdo vyrobil s komplet certifikaci tak by se toho asi něco prodalo,jinak na mondeo není krom jednych čočkových nic na výběr ,škoda.