Sice nevím kolik Speed stojí, ale pro mé info stačí SM nebo autohit a třeba info jak píšeš např. Ferrari, lambordžiny atd. tj pěkné ale pro mě k ničemu já spíše si info vybírám když mě zaujme článek tak si koupím, ale těch 20 resp. 23 za Autohit, nebo SM je v pohoKASHA píše:Co říkáte na ceny časopisů? pomalu ale jistě rostou, a třeba speed je opravdu drahý časák, ale zsae kvalita je podle mě na úrovni, člověk si sice počte o autech, který většina z nás v životě neřídila a ani řídit nebude, ale aspoň se člověk trošku přiblíží zážitkům skrz články
tak na toto skor odporucim nejaky dobry zavodny simulator a volant k pc... tam je to "priblizenie" podstatne vacsie ako nejake pribehy a obrazky v casakuKASHA píše:... ale aspoň se člověk trošku přiblíží zážitkům skrz články
děda měl tatraplána jo??? Tak to je ale fakt mazec, to bylo uplně super automaki píše:Odebírám SM, stojí kolem dvacky, což je prakticky nic. Občas zavzpomínám, jak před 25-30ti lety jsem ho četl ještě s mým dědou, který v tý době měl tatraplána.
Je tomu pár týdnu, co se Carauto přejmenovalo zpět na Autocar. Mám ho předplacený a lepší týdeník o autech u nás není. Díky němu jsem si vybral Fofikachmelko píše:...inač kupoval som autocar, ale prestal ked sa premenoval na carauto...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů