Spojler pod přední nárazník

Muzika,spoilery,světla,podvozek.....
MartyBartos
Junior
Junior

Re: Spojler pod přední nárazník

Příspěvek od MartyBartos » 28.08.2009 23:55

WerakuluS píše:Ten vypadá dobře to si sehnal kde? :) Já mám doma právě novej origo nárazník a přemýšlím, že tam dám spoiler něž to hodím do laku.
Tak v tom bohužel nemohu zatím pomoci, dostal jsem ho totiž darem, ani nevím kde by zakoupen... :wink: Hlavně ale, že je tam kde má :!: :P Dnes nemám už tolik času abych se mrknul, ale věřim, že když skoukneš tuningshopy, tak na něj určo narazíš. :idea: Kdybys nenašel, tak písni a najdu ti kde ho mají...
1.8, benzín, 3dv, r.v.00 - PRODÁNO, nyní MAZDA RX-8, 231 HP, sport packet, r.v.04
Obrázek
1.6, benzín, 5dv, r.v.03, Ghia
Obrázek
Gallery: 1.8 Black Pearl

Myšáček
Nováček
Nováček

Příspěvek od Myšáček » 06.10.2009 11:12

není to náhodou tento? http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3397 ... raznik.htm Velice jsem o tom uvažoval, protože nemám ani to originální "lízátko" jako tu černou lištu pod nárazníkem, pak mě napadlo zkusit laminovat, že bych vyzkoušel něco podobného jako v odkazu, anebo něco jako origo, jenomže vyšší. :lol:

MartyBartos
Junior
Junior

Příspěvek od MartyBartos » 13.10.2009 10:51

Ne, ne, ten to není. Je mu podobný, ale ma jednodužší tvary. :) Do laminátu nechoď, nedoporučuju :!: Já ho mám plastovej, ten vydrží nejvíc. U lamina jednou škrtneš obrubník, nebo trefíš něco na silnici a máš to na 2 kusy, kdežto plast se ti ohne, nepraskne a drží. Maximálně škrábneš barvu. Mám s tím zkušenost, už jsem ho kolikrát napral, dokonce jsem s tím i boural a drží. :lol: Chce to z kvalitního plastu. :!: Není to levný, ale když už, tak jak říkám, to stojí za to. Než kupovat a letovat pořád dokola lamino.
1.8, benzín, 3dv, r.v.00 - PRODÁNO, nyní MAZDA RX-8, 231 HP, sport packet, r.v.04
Obrázek
1.6, benzín, 5dv, r.v.03, Ghia
Obrázek
Gallery: 1.8 Black Pearl

Odpovědět

Zpět na „Focus - tuning - 1998 - 2004“