Plynovy pedal v zime - zadrhavanie
- danysys
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- danysys
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
ANO, ANO přesně tak, je to karbonem v klapce je to vcelku problém. Pokud si ji nechcete zničit je potřeba to vyčistit. Doporučuju v tomto případě servis je na to nějakej origo čistič drahej cca 520,-Kč + práce cca 400,-Kč celkem to vyšlo na cca 1200,-Kč včetně DPH. Ale je to něco uplně jinýho, vůbec se to neseká atd.... Akorát teď je ten pedál zase šíleně měkej mám problém držet slušně rychlost... Noha trpí....
- Fireice
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plynovy pedal v zime - zarhavanie
Udělám si to sám. Jen Kdyby mi někdo poradil jak se nejlíp dostat k té klapce.Co sundat a tak-nejlíp foto nebo odkaz.Zkusim prostudovat nějaký materiály.Do jara času dost.Hnetka jak bude trochu teplo,tak se na to mrknu.Nemám vytápěnou garáž,a je na mě moc zima 

- kajicek
- Nováček
Re: Plynovy pedal v zime - zadrhavanie
Jsem rád, ze mame vsichni stejny problem, rano kdyz jedu do prace, tak mam pocit jako kdyz mi nekdo tlaci proti noze, ale slapnu a je vse v OK a je to jen v zime
Ford Focus 1.4i, ZETEC, r.v. 2000
- No Name
- Pokročilý
Re: Plynovy pedal v zime - zadrhavanie
Tak já taky, ostatně jako každý druhý Focus.....
Zkrátka zanešené těleso škrtící klapky, pozor při manipulaci s dorazovým šroubkem, musí se vylámat a pak zase zakápnout aby nedošlo k jeho pootočení, někdy to může rozhodit volnoběh, tak je potřeba to pak vyzkoušet. Jinak rozdíl před a po opravě je obrovský...

Zkrátka zanešené těleso škrtící klapky, pozor při manipulaci s dorazovým šroubkem, musí se vylámat a pak zase zakápnout aby nedošlo k jeho pootočení, někdy to může rozhodit volnoběh, tak je potřeba to pak vyzkoušet. Jinak rozdíl před a po opravě je obrovský...

Ford Focus I Comfort 5dv. 1.6 Duratec 100PS

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT