Karel2: Něco snad použitelné od nás trošku bude, tak je v plánu udělat si video na památku s prolínáním fotek

. Ale taky jsem zvědavý, jestli přímo od organizátorů něco bude
smoula: A to jsem to trošku zkrátil, aby se to dalo číst

Každopádně díky

Hele co se týče pana Krpálka, znám ho od vidění už asi 14 let, pocházi z vedlejší vesnice. Za ty roky jsem si na něj obrázek už udělal. Hlavně, dost lidí o něm strašně tvrdí, jaký je to odborník a když jim Alfa stála přes 2 hodiny na depu, tak jen běhal s kamerou a neviděl jsem ho, že by se nad tím nějak podílel....
petulak: Byla to fajn akce a myslím, že kdyby jsi tam byl i Ty, tak by jsi nám mladejm taky ještě měl co ukázat
Dragic: Díky pane

Hele příští rok by to mělo být zase a my rozhodně chceme jet a poslat BO!!! cílem tak, aby jsme byli na bedně! Protože hromada posádek nám říkala, že kdyby jsme neměli ty nepříjemnosti s táhlama, tak přitom, jak jsme kolem nich probíhali, že by jsme to snad i vyhráli. Ale v tom je to kouzlo motorsportu

Akce byla úžasná!
Lucas: Díky pane

ST170 na ten okruh sedí, jako prdel na hrnec. Až na dvě zatáčky, který jsou asi nejlepší jet 2jkou zbytek Ti stačí 3 a 4. Na rovince se dá zařadit na chvíli i 5tka, ale to je vážně jen na chvilku. Nejlepší na tom je, že brácha i já, po tomhle parádním svezení teď jezdíme jak STřelení