Tak se vyskytl problém, který jsem sice považoval původně za malý, ale ukazuje se, že je pro Ford neřešitelný. Ta řadící páka co vidíte na fotce je původně určená pro FF3. Byl jsem ujištěn, že při předělání rámečku na FF2 bude bez problémů pasovat. Takže jsem to předělal a nacvakl do auta a zjistil, jsem, že ta manžeta je příliš krátká a při řazení sudých rychlostí a zpátečky, to za tu manžetu tahá a to tak, že se nadzvedává celý ten rámeček (při předělávání jsem se přitom snažil šetřit kůží a manžetu přidělat až za samé konce. Tak jsem si říkal, že holt koupím ve Fordu origo koženou manžetu pro FF2, přehodím hlavici a dám to tam. Jenže už jsem kvůli tomu byl dneska ve Fordu 2x a pořád nemám nic objednáno, protože požadavek že chci koženou manžetu bez hlavice řadičky, pro verzi s loketkou pro FF2 FL není prý dost konkrétní. Je prý moc druhů, kožená prý neexistuje, jen koženková, vlastně se to vůbec neprodává a dělá se jen komplet s hlavicí (já bych snad koupil i celý komplet). Sehnal jsem i VIN od ZaQika, vrátil jsem se tam zpátky, říkám, že to chci podle toho, jen s tím rozdílem, aby to bylo v kůži. Jediné co mi nabídli, celou řadičku i s hlavicí za 2.600Kč (!) a to prosím pouze koženku. Uměl by mi někdo prosím poradit, podle jakého finishe mám objednat to co chci? Nebo snad uříznu tu tyčku radící páky a narvu tam tu s krátkou manžetou