Prodal ho a koupil FF2 ST FL.Karel2 píše: 07.07.2020 09:08 Ovsem myslim, ze pokud se tyka motoru 1.6i +tuningovych uprav, tak na twetty21 viz. viewtopic.php?f=95&t=23036&hilit=vzduch ... &start=795 tu na foru nikdo nema a tyto upravy jsouspis by me zajimalo jak to auto dopadlo, dlouho tu nebyl.
Mam na to stejny nazor, bez vyfuku, to je takovy nedodelany.TomFocus píše: 07.07.2020 09:12 Mě přijde divný, neúplný, prázdný škaredý mít zadní nárazník, difuzor pro duplex a nemít ho tam![]()
Což má spousta lidí nejen tady.
Podle me to tuni do ST line
taky jsem dlouho zvazoval, jestli neoriginalni dil ano ci ne ...i jsem premyslel nad vyfukem z ecoboosta nebo nad "prodlouzenim" stavajiciho (pripadne jeho rozvetveni) ... jenze pak jsem videl u gossipa, ze diesel ma vyfuk stejne reseny jako atmosfera, a koukl se na profesionalni reseni pro diesly a nasel jsem v nemecku inzerat na duplex za polovicni cenu ... a tomu jsem neodolalKarel2 píše: 07.07.2020 09:08 No me taky docela prekvapilo, ze tam ZaQik da "nefordi" dil,jsem taky zastancem tovarnich dilu.
pripadne foto by nebylo at muzem pokracovat?Karel2 píše: ZaQiku uz je to na aute?![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů