topení u moderních aut nemá žádný ventil. regulace je řešena vzduchovými kapkami, takže nastavení na max nemá na chladící kapalinu žádný vliv . Ventil byl tak u staré volhy, nebo gazu.lewis píše: 02.11.2021 06:14 reckoname: Díky za podporu...Teď ještě abych měl díly a hurá na to... Ještě zapátrám, jestli nepůjde rychleji odvzdušnit okruh... A s tím množstvím náplně...napadá mě topení? Nevím teď hned jak a kde je ventil...ale v našem případě by bylo zřejmě nutné zapnout topení a nastavit na max aby se otevřel...pak by se toho vypustilo víc...možná....
![]()
1:1 je zbytečné. naredil jsi to na - 38. ta v autě nebyla min naredena, ale protože je starší, tak je už kalnareckoname píše: 02.11.2021 07:22 O tom topení jsem četl, ale taky jsem četl, že to není potřeba dělat. Otázkou je, kolik vody tam skutečně patří. Starou kapalinu jsem už zpátky nedával. Koupil jsem od Forda Plus Premium (Ford specifikace WSS-M97B44-D) a naředil 1:1 s destilkou. Akorát jsem si všiml, že voda co byla v autě, byla mnohem míň naředěná. Tak doufám, že mi to v zimě nezamrzne.
jestli byla hustá, tak by jsi ji měl vypustit celou a vyměnit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti