Utopeny Fofo

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 25.06.2007 22:27

ta rozpera pod palubkou jak pises je syrovej kov , kdyz budes jezdit v mokru tak se ti dostane vlhkost do auta na botech , pres pylák atd a ta tam pak zkondenzuje , a kdyz ti to zkondenzuje na tom kovu tak ti zrezne . a kdyz se tohle deje treba 5 zim tak jak to asi bude vypadat ? a prach ve vydechach ? kdyz budes jezidt v prasnem prostredi tak se ti to usadi ve vedeni topeni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Homer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Homer » 25.06.2007 22:42

Ahoj. Nejsem mechanik od Forda, ale s nima plně souhlasím. Mám taky FoFo od moře. Jižní Itálie je teplá a moře tam je docela slaný => sůl tam lítá ve vzduchu. I moje FoFo je na nepřísupnejch místech orezlý. Navíc, když srovnám moje bejvalý auta, tak hory jsou skutečně na reznutí horší. A to ani nemusíš nic vozit, stačí jenom nastoupit. Na botách je dost sněhu, i když si je snažíš oklepat. A v koberci se ta vlhkost drží dlouho a ráda.
To je pouze můj názor aniž bych viděl auto. Pokud máš pochybnosti o utopení auta, tak to vzdej a najdi jiný. Auto z vody patří do vysoký pece, ale to už tady řeklo mnoho lidí přede mnou.
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW, combi, 10/2001, aquamarine. Obrázek
Obrázek
Ford Fiesta 1.1 37kW, 3-dv., 12/1995, silver. Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“