Original DRL na S-max po fl
- Fofan
- Zkušený
Original DRL na S-max po fl
Ok mel sem na to mrknout nez se to zacalo delat,dokud sme to tam nedali nevedeli sme jestli to bude fungovat,diky za pomoc mas to u me
Ford Focus Mk2-07 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma, Černá Panther (met)
Ex. Ford Focus Mk1 2.0 Zetec
Ex. Ford Focus Mk1 2.0 Zetec
- ScorpionSX
- Zkušený
Re: Original DRL na S-max po fl
Ahojte, využijem túto tému, nech nezakladám ďalšiu s rovnakým názvom...
Otázka je, sú originálne denné svetlá na S-Max mk1 po-FL a Mondeo mk4 po-FL rovnaké a zamenitelné medzi sebou?
Katalóg hovorí, že čísla dielov sú iné, z fotiek v inzerátoch vidím, že Mondeo potrebuje ešte nejaký rámik na uchytenie vnútri nárazníku - S-Max má zase krytku z vonkajšej strany, ale tvar svetla mi pripadá vždy +- rovnaký...alebo sa mýlim?
Otázka je, sú originálne denné svetlá na S-Max mk1 po-FL a Mondeo mk4 po-FL rovnaké a zamenitelné medzi sebou?
Katalóg hovorí, že čísla dielov sú iné, z fotiek v inzerátoch vidím, že Mondeo potrebuje ešte nejaký rámik na uchytenie vnútri nárazníku - S-Max má zase krytku z vonkajšej strany, ale tvar svetla mi pripadá vždy +- rovnaký...alebo sa mýlim?
- ZaQik
- Admin
jestli si dobre pamatuji, tak kazde svetlo ma jiny konus, takze nejsou zamenitelna ani pri vyuziti nestandardniho upevneni
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- ScorpionSX
- Zkušený
Ach jo ...nepotešil si ma, ale každopádne ďakujem za informáciu