doladeni nalepky verze 9
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- masox
- Pokročilý
taky se mi to líbí - verse "C" s menšíma upravama jak píšete, ale ještě upřesnit rozměry a barvu - jestli bude jen jedna nebo víc, a jak to bude s tou sadou, nebo jestli staci jeden rozměr a dopředu to nedávat - ale osobně si myslím teda pokud by to nezakazovala - musím to prověřit at neživým nějaký poldy - vyhláška tak bych si ji dal i dopředu, at se poznají i protijedoucí FF.
- Focusini
- Junior
- masox
- Pokročilý
velice dobře funguje a mám to odzkoušený - nahřád fénem na vlasy od manželky a pomalu odlepovat a dočistit lihem - ne vypít použít na okno.
Funguje to i doma na nábytku - postupně jak dcery odrustaly a měnily plakáty miláčků na skříních a peřináčích - ale tam jsem to dělal jelikož to není sklo a nebál jsem se horkovzdušnou pistolí.
Funguje to i doma na nábytku - postupně jak dcery odrustaly a měnily plakáty miláčků na skříních a peřináčích - ale tam jsem to dělal jelikož to není sklo a nebál jsem se horkovzdušnou pistolí.
- masox
- Pokročilý
Možná ti to ted příjde jako sranda - ale ne. To jsem nevěděl že nejsi pod proudem, ale dcery jak byly menší tak si vyřvali malou holičku - tam byl fén na baterky a vydával opravdu horký vzduch - dokonce jsem dělal pokusnýho králika a spálila mi malá vlasy - chodil jsem s pleškou - stálo to asi 80 Kč, anebo potom pujčit benzinovou centrálu - ale tohle už je ftípek
- Damon
- Test driver
Tak to já jsem s dětma teprve v prvním stádiu vylepování.Jsem zvědavej kam to dotáhnou.Tim fénem to jde dobře,s těmi přípravky na odstraňování čehokoliv z laku bych byl opatrný aby to nebylo i s tím lakem.Ale dnes už snad vyrábějí pořádný a šetrný přípravky.masox píše:velice dobře funguje a mám to odzkoušený - nahřád fénem na vlasy od manželky a pomalu odlepovat a dočistit lihem - ne vypít použít na okno.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- kony
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
Co sa tyka tej verzie 3 s detailnejsim zobrazenim focusu, tak to nemam ka mi to dotycny autor posle tak to mozem zakomponovat do tohto navrhu...
2Mohi: Posílám ti tu detailnější verzi č.3, ale teď už bych to s ní nekomplikoval. Tu můžeme použít třeba na trička, čepice, ručníky osušky, deštníky, hrnečky, ponožky, chňapky na vaření a kalendáře s nahejma babama!!!