Potahy
- Jiri02
- Pokročilý
Koupil jsem gumove koberce primo v Gumarnach Zubri, predni se zadnimi za nejakych 465 Kc. Delaji je tam jako "pseudoorigos", tedy primo na typ Ford Focus. Lisi se jen takovym kusem na PP koberci, co se asi na FoFo I odstrihne. Mne sedi bez strihani. Ovsem logo Ford NEMAJI.
Byl jsem primo v Zubri a vyzkousel jsem si je pred koupi. Posilaji i na dobirku. Viz http://www.guzu.cz/produkty/automobil/aspecial.htm.
Byl jsem primo v Zubri a vyzkousel jsem si je pred koupi. Posilaji i na dobirku. Viz http://www.guzu.cz/produkty/automobil/aspecial.htm.
- martinsk
- Pokročilý
Autopoťahy od ABENY. http://www.abena-autopotahy.sk/ Niektorí ste tu o nich písali, ale po čase aké sú skúsenosti.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak já dnes zhruba po roce potahy sundal a dal je ženušce vyprat, tak jsem zvědav
p.s nemám potahy od ABENY

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- speedy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já si jedu k tchánovi pro potahy z Abeny, on už je má ve fofíkovi natáhlé a mě to teprv čeká...ale už se těším. 

Karel FoFo 3 combi 2015 1.5 TDCi Black Shadow
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
už se suší a jsou v pohoděpelen píše:Aby ti je v automaticke pracce neuvarila. Pak by sis musel koupit Focuse radiem rizeneho, abys ty zmensene potahy vyuzil.Skubi píše:tak já dnes zhruba po roce potahy sundal a dal je ženušce vyprat, tak jsem zvědav![]()
Jinak se hezky chystas na Krivonosku.

jen kdo je bude nasazovat, to zase bude práce s vypínáním

Naposledy upravil(a) Skubi dne 14.07.2007 17:18, celkem upraveno 2 x.

- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pokud budeš mít cestu do Brna, tak tady http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=1359 najdeš u Stehnaka odkaz na jednu firmu v Brně. Já si je tam taky nechal dělatkay píše:nevide kde mi usijou potahy v moji barevne kombinaci? chtel bych nejake svetle, ale vsude maji jen tmave barvy.

Dokonce jsem tam někde v tom vlákně psal ( http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... c&start=15 ) , že by to šlo i telefonicky, když nahlásíš přesný popis sedaček. Ale osobní kontakt je lepší hlavně z důvodu výběru materiálů a barev.
Moje potahy najdeš tady http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... c&start=90

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak potahy jsou nasazeny, ale byla to opět fuškaSkubi píše:už se suší a jsou v pohoděpelen píše:Aby ti je v automaticke pracce neuvarila. Pak by sis musel koupit Focuse radiem rizeneho, abys ty zmensene potahy vyuzil.Skubi píše:tak já dnes zhruba po roce potahy sundal a dal je ženušce vyprat, tak jsem zvědav![]()
Jinak se hezky chystas na Krivonosku.![]()
jen kdo je bude nasazovat, to zase bude práce s vypínáním

- Jiri02
- Pokročilý
Tak mam na aute potahy take od Abeny. A to, prosim, jsem si je objednal ve spatne konfiguraci - vlastni blbosti jsem zakliknul delene zadni operadlo namisto deleneho zadniho sedadla. Pochopitelene, prisel jsem na to az byly potahy doma. Ale v Abene mi to zdarma predelali.
Potahy jsem si nakonec vybiral podle vzorku latek zaslanych domu. To, co je v e-shopu na webu, neni pro rozhodovani moc dobre. Mohu rici, ze potahy vypadaji skoro jako original potahy.
K natahovani potahu: Protoze latka ma na rubu tenky molitan, neklouzou a jdou natahovat tim padem dost blbe, pokud je snazite natahnout jako svetr. Napadla mne metoda, kterou to jde podstatne lepe: potah se obrati naruby, nasadi se na nejvyssi bod operadla a pak se natahuje, no zkratka jako prezervativ.
Jeste upozorneni: plasty u sedadla radeji nesundavat. Ja tu blbost udelal a ony tam pak uz moc nedrzi!
Potahy jsem si nakonec vybiral podle vzorku latek zaslanych domu. To, co je v e-shopu na webu, neni pro rozhodovani moc dobre. Mohu rici, ze potahy vypadaji skoro jako original potahy.
K natahovani potahu: Protoze latka ma na rubu tenky molitan, neklouzou a jdou natahovat tim padem dost blbe, pokud je snazite natahnout jako svetr. Napadla mne metoda, kterou to jde podstatne lepe: potah se obrati naruby, nasadi se na nejvyssi bod operadla a pak se natahuje, no zkratka jako prezervativ.
Jeste upozorneni: plasty u sedadla radeji nesundavat. Ja tu blbost udelal a ony tam pak uz moc nedrzi!
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já je už sundal asi 3x a stále drží a teď jsem dokonce maturoval, jak jsem to vlastně posledně dělalJiri02 píše: Jeste upozorneni: plasty u sedadla radeji nesundavat. Ja tu blbost udelal a ony tam pak uz moc nedrzi!

- martinsk
- Pokročilý
- misakxt
- Junior
jenom k těm mapám.nejlepší zkušenost mám z lanzou (je to na čištěný kobeců-nepění).stačí to naředit v lavoru s vodou a kartáčkem to lehce namočit a vyčistit.nakonec se to vysaje vodnim vysavačem a hlavně potom nádherně auto voní.takhle jsem vyčistil i tepecír na stropě a auto krásně prokouklo.
Focus 1.6 74kW 3dv silver Trend od 7.1.2008
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG
Fiesta 1.3 LPG
Felicia 1.3 LPG
Fabia 1.4 LPG