Osvětlení prostoru pro nohy vpředu
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
este ma nenapadlo sa na to pozriet, ale mozem to skusit skuknut, ze co tam je original za ziarovka. Aj ked myslim, ze kazdemu podla chuti.... Inak modra by nemusela byt zly napadmisoo píše:vyskusal som 5W a bolo to silne, citat knihu na pedaloch nepotrebujem, chcelo to nieco tlmenejsie. mam tam teraz 2W a je to takmer jak origos (omikova ghia)

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no skus kuknut, pre zaujimavost co je tam za ziarovka (ak to bude na nej napisane), ale tipujem tie 2-3Womik píše:este ma nenapadlo sa na to pozriet, ale mozem to skusit skuknut, ze co tam je original za ziarovka. Aj ked myslim, ze kazdemu podla chuti.... Inak modra by nemusela byt zly napadmisoo píše:vyskusal som 5W a bolo to silne, citat knihu na pedaloch nepotrebujem, chcelo to nieco tlmenejsie. mam tam teraz 2W a je to takmer jak origos (omikova ghia))

inac poslal som ti SZ na tie struny a vy*ral si sa na mna, nechavas ma trpiet nedockavostou !!!

- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nic mi neprislomisoo píše:no skus kuknut, pre zaujimavost co je tam za ziarovka (ak to bude na nej napisane), ale tipujem tie 2-3Womik píše:este ma nenapadlo sa na to pozriet, ale mozem to skusit skuknut, ze co tam je original za ziarovka. Aj ked myslim, ze kazdemu podla chuti.... Inak modra by nemusela byt zly napadmisoo píše:vyskusal som 5W a bolo to silne, citat knihu na pedaloch nepotrebujem, chcelo to nieco tlmenejsie. mam tam teraz 2W a je to takmer jak origos (omikova ghia))
![]()
inac poslal som ti SZ na tie struny a vy*ral si sa na mna, nechavas ma trpiet nedockavostou !!!

Ale struny budu montovat vo stvrtok (dufam). Zaplatil som zalohu a zatial nevolali, ze by bol nejaky problem.
Ja ze ta nechavam trpiet nedockavostou? A co mam potom povedat ja?

Inak s najvacsou pravdepodobnostou pojdem v piatok do BA (bude Bazant na mlynoch...tak sa ideme opit so starou bandou zo skoly). Tak sa mozme niekedy potom v sobotu stretnut ak mi to povinnosti dovolia. Budem viest aj nieco pre zirafaka, tak mozme skusit dohodnut nejaky minisrazek....
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
aha, sak neva, asi to nejako zblblo, alebo som to zblbol jaomik píše:nic mi neprislomisoo píše:no skus kuknut, pre zaujimavost co je tam za ziarovka (ak to bude na nej napisane), ale tipujem tie 2-3Womik píše: este ma nenapadlo sa na to pozriet, ale mozem to skusit skuknut, ze co tam je original za ziarovka. Aj ked myslim, ze kazdemu podla chuti.... Inak modra by nemusela byt zly napad)
![]()
inac poslal som ti SZ na tie struny a vy*ral si sa na mna, nechavas ma trpiet nedockavostou !!!).
Ale struny budu montovat vo stvrtok (dufam). Zaplatil som zalohu a zatial nevolali, ze by bol nejaky problem.
Ja ze ta nechavam trpiet nedockavostou? A co mam potom povedat ja?).
Inak s najvacsou pravdepodobnostou pojdem v piatok do BA (bude Bazant na mlynoch...tak sa ideme opit so starou bandou zo skoly). Tak sa mozme niekedy potom v sobotu stretnut ak mi to povinnosti dovolia. Budem viest aj nieco pre zirafaka, tak mozme skusit dohodnut nejaky minisrazek....

to by bolo fajn, len mame v sobotu celodennu opekacku, tak neviem ci budem moct, velmi rad by som si kukol tie tvoje struny...

(pripadnu dalsiu debatu o strunach, stretku... presunme radsej inam aby sme tu nespamovali

- zips
focus 1 priprava
Ferino: Ja mam focus 1 r.v.2004 nie je to ghia a dal som tam len ziarovky a svieti to!
- Realife
- Junior
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: focus 1 priprava
už když jsem FoFo kupoval, tak v interiéru mi to svítilo jako vánoční stromečekRealife píše:........hulaaaaaaaaaa
mam 2002 a nemuzu nic najit

- Realife
- Junior
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: