Kdyz mas plyn na podlaze a vysoke otacky, tak se da zavodit s kazdym autem. U dieselu jsou kratsi prevody, takze bohuzel musis vice radit, ale zase do kopce jezdis 4,5 a pokud mas dobre otacky, tak to kopec vytahne bez problemu bez podrazovani, to zase nemas u benzinakacouddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
v dáááálce. ps to mi ev. bude chybet u tddi.
To je výhoda benzínu - jede od 1500 do 6500Ahmed píše:Kdyz mas plyn na podlaze a vysoke otacky, tak se da zavodit s kazdym autem. U dieselu jsou kratsi prevody, takze bohuzel musis vice radit, ale zase do kopce jezdis 4,5 a pokud mas dobre otacky, tak to kopec vytahne bez problemu bez podrazovani, to zase nemas u benzinakacouddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
Benzin tocite na 5000 a my ropu na 3500-4000 a chova se prakticky stejne. Pekny pocit je, kdyz muzete ujizdet v kopcich.couddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
nechci nic říkat ,ale stím TDDIčkem je to paráda při nízkých rychlostech a nízkých otáčkách ,ale jen se benzín rozdejchá něco kolem 3800ot/min a TDDIčko jde do kytek a pěkně se zadejchápelen píše:Benzin tocite na 5000 a my ropu na 3500-4000 a chova se prakticky stejne. Pekny pocit je, kdyz muzete ujizdet v kopcich.couddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
díky ahmede, aspoň pozitivní příprava na "přechod" (z benálu na naftu) díkyAhmed píše:Kdyz mas plyn na podlaze a vysoke otacky, tak se da zavodit s kazdym autem. U dieselu jsou kratsi prevody, takze bohuzel musis vice radit, ale zase do kopce jezdis 4,5 a pokud mas dobre otacky, tak to kopec vytahne bez problemu bez podrazovani, to zase nemas u benzinakacouddy píše:ale stoji to za to!! v kokrach smer prerov se na me nalepil borecek ve filde potunene tak, ze se malem ani neuvezlatak tam sla z petky trojka
za chvilku zmizel....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host