[quote="Fuks"][quote="chalomi"][quote="Fuks"]Podvozek jsem hned u nového auta nastříkal RESISTINEM CAR. Brzdiče a bubny mám černě matný a pružiny jsou orig žlutý ( podvozek KW ), ale v létě je taky stříknu RESISTINEM. Uznávám spíš praktyčnost. [/quote]
RESISTINEM Máš nějaký odkaz [/quote]
Resistin Car je vlastně vosk. Pěkně se stříká naředěný technickým benzínem. [/quote]
to Pepa: sam si daval dole zadne tlmice ? ak ano je mozne uvolnit iba hornu srobu a stlacit piestnicu dole tak aby sa dal vymenit doraz, bez kompletnej demontaze tlmica ?
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
Kamarád mi řekl, že moje FoFo vypadá zezdola, jako by za sebou mělo pět zim, že ho mám nechat oškrábat a nastříkat. Oje, copak já vím, kde se tohle dělá a kde mi řeknou, jestli kámík není náhodou moc chytrý? Že by u každého šikovnějšího mechanika? Foki? Nebo je na to speciální pracovna, jako existuje "lakovna" že by byla nějaká "stříkárna" Ne, bez legrace, fakt to nevím, kam se na jihu Čech obrátit Rady budou nějaké prosím pěkně
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Bůhví, co ten kamarád viděl. Třeba jenom potřeboval, aby šla TobiZC na kolena ( TobiZC promiň ) A jestli je to taková síla tak reklamovat. Já mám po dvou zimách podvozek jako novej( skoro)
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník