...Ja som si myslel, že som na niečo zabudol. Na pivo som si skočil a dobre som sa odmočiljenda píše:Normálně to namoč, běž si pro pivo a oni se odmočí a pak to dostaneš dolů, nic jinačího líp nefunguje.

Hele, tady u nás na sobotním trhu dost nepravidelně stojí chlápek s červeným golfem a nabízí takovou "zázračnou" leštěnku - všemožný použití na karavany, lodě atd .... - není to podstatný ale co ještě umí ta leštěnka, tak dost dobře sundávat tyhle asfaltový fleky. Já jsem si ji pořídil a docela to funguje. Možná, se zkus rozhlídnout někde po obchodech, třeba seženeš něco podobnýhofonzo píše:Poliať pivom---hej a potom ma hošani do.... za podávanie alkohol. nápojov mladistvýmPochybujem, že taký malý mušák ma 18.
Ono tie mušaky ma tak neserú ako asfalt. Pred FoFom som mal Fiata a cez leto som bol z prskancov od asfaltu nešťastný
Na asfalt je nejlepší obyčejné máslo nebo sádlojenda píše:Hele, tady u nás na sobotním trhu dost nepravidelně stojí chlápek s červeným golfem a nabízí takovou "zázračnou" leštěnku - všemožný použití na karavany, lodě atd .... - není to podstatný ale co ještě umí ta leštěnka, tak dost dobře sundávat tyhle asfaltový fleky. Já jsem si ji pořídil a docela to funguje. Možná, se zkus rozhlídnout někde po obchodech, třeba seženeš něco podobnýhofonzo píše:Poliať pivom---hej a potom ma hošani do.... za podávanie alkohol. nápojov mladistvýmPochybujem, že taký malý mušák ma 18.
Ono tie mušaky ma tak neserú ako asfalt. Pred FoFom som mal Fiata a cez leto som bol z prskancov od asfaltu nešťastný. Jestli pamatuješ, jak v zelevizi chodily reklamy na jednu leštěnku, jak tam na tom podpalovali benzín, drhli tam po tom kusem asfaltu a pak to třema tahama sundali z kapoty pryč, tak to je něco podobnýho - ale ne po třech tazích ale trochu dýl
Ja tam mám tie z fabie. Sú síce kratšie ako focusácke, ale tú dieru mi zakryli:Tad píše:Tak jsem se do toho pustil, a nakonec sem tam musel dát ty origo na FoFo.
ty trysky z nový oktávky mají ten přívod vody ne rovnej ale mají tam kolínko, který se nevejde do toho prostoru pod kastlí! z fábie jsou zase malý a kousek díry se nezakryje.
to Lubec: máš tam taky trysky s kolínkem, nebo ne?
Tak to je lepší polejt benzínem a škrtnout. To výjde snad líptaspy píše:Tak na mušky zkuste letní směs do ostřikovačů proti mouchám a když to nezabere, tak to zkuste vzít šmirglem! To jde určitě![]()
Když by i tohle zklamalo, tak na to big_bart radí vzít letlampu a udělat jim kremaci!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()