AAA auto Praha
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ja som tam sice iba predaval auto ale bol som UPLNE SPOKOJNY vykupna cena super odvoz domov (cca 20 km) peniaze do 6 hod.(o 22:00 my volali ze si mozem prist pre peniaze) isiel az na druhy den.
moj nazor oni velmi dobre vedia co predavaju len cakaju na hlupacikov co im to kupia. na mojom aute urobili testovaciu jazdu kde vyskusali tlmice brzdy motor potom stiahol gumy z lemov dveri a pozeral ci to bolo striekane (bolo a to si aj vsimol,co si bezny clovek nevsimne)
moj nazor oni velmi dobre vedia co predavaju len cakaju na hlupacikov co im to kupia. na mojom aute urobili testovaciu jazdu kde vyskusali tlmice brzdy motor potom stiahol gumy z lemov dveri a pozeral ci to bolo striekane (bolo a to si aj vsimol,co si bezny clovek nevsimne)
Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- grizzli
- Nováček
Ak už ísť niečo kupovať do AAA, tak len s poriadnym odborníkom, mechanikom, ktorému dôverujem. Ináč všetci tí chlápci v kravatách vám len mažú med okolo huby, ale akonáhle zistia, že autu trochu rozumiete už nie sú taký zhovorčiví. Ide predsa o provízie s predaja. V AAA už majú dopredu echo aké auto má prísť a ak je fakt dobré, tak ho najprv posúvajú svojim známim až potom na kšeft.
fofo 1,8 TDdi, 66 kW, combi, Sport, 2001.
-
- Zkušený
jsou takový co si tam koupili top stav a nedojeli ani domu
NEBRAT když jsem prodával Astru přes inz.tak mi volali že to za tu cenu chtěj .když jsem to dovezl tak začli :tahle barva -kw-výbava atd. tak
to vám dáme o 50 000míň do tel. jsem jim všechno řekl 3x protože furt volali tak jsem je poslal do pr... volali ještě měsíc potom NEBRAT
NEBRAT když jsem prodával Astru přes inz.tak mi volali že to za tu cenu chtěj .když jsem to dovezl tak začli :tahle barva -kw-výbava atd. tak
to vám dáme o 50 000míň do tel. jsem jim všechno řekl 3x protože furt volali tak jsem je poslal do pr... volali ještě měsíc potom NEBRAT
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jo když sem prodával FoFo HB, taky mi volali asi 2x, po třetí už né, řekl sem jim, že s jejich společností nechci mít nic společnýho, natož můj podpis na jejich smlouvě no a už se neozvali
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem v Ackach s kamosem, ktery se tam dival na auto. V te dobe se tam pohyboval i nejaky mlady kluk s holkou a zrejme s mamkou nebo kdo to byl. Nestihli to ani jednou obejit a uz bylo vybrano. Na co holka ukazala to proste bylo. Urcite si to predstavite - jeeee to je krasny, to kup - ukazovala na mazdu 6. Zadna zkusebni jizda, ani s nim nevyjeli z rady, nic. Sepsali papiry a odjeli. Do 30min. prisel kluk pesky, sedl s technikem do druheho auta a jeli pro mazdu.
- KASHA
- Pokročilý
Re: AAA auto Praha
Jedna známá si v áčkach koupila Golfa IV. a náhodu asi dva dny nato to do ní někdo na křižovatce zezadu tukl. Škoda nebyla skoro žádná jenom rozbitý zadní světlo, ale co jíí udivilo, když vystoupila z auta se natu pomromu podívat bylo to, co leželo ve střepech ze světla na zemi. Normálně tam ležela kopie klíčku, nemusela moc přemýšlet a hned vyzkoušela a bylo ji jasný, že je od jejího auta. tímto nechci nařknout přímo AAA, že by snad oni..., ale třeba předchozí majitel... no každej si to domyslí podle svého.
- Ponik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Už se to tu někde na fóru objevilo, ale nevím v jakém vlákně. Někdo našel náhradní klíče od auta v zrcátku...
edit: Tady je o tom zmínka http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... it=zrcatka
edit: Tady je o tom zmínka http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... it=zrcatka
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem úplně vytočená, když tohle všechno čtu....jsou to takové svi.., že se to nedá ani popsat....moc dobře znám ten pocit bezmocnosti....je neuvěřitelné, že není žádný zákon, který by kupujícího před takovou bandů hajzlů chránil a ukládal jim za to pořádné tresty....a nebo jen není nikdo, kdo by se s nimi pouštěl do sporu??? Škoda, že nejsem nějaký prachatý právník, který se v tom vyzná...obhajovala bych takhle podvedené lidi snad i zadarmo....
- zaza
- Junior
Ja Fofika kupoval v AAA a naprosta spokojenost. Ale diky tomu, ze tam dela kamos. Hledal mi slusne auto 3 mesice. Ale je asi jeden z mala profiku prodejcu. Velmi dobry automechanik. Jeho filozofie: "kdyz ti prodam smejd, tak uz te neuvidim, kdyz dobre auto, tak jsi za dva - tri roky zpatky". Byl jsem svedkem, jak si starsi manzele vybrali fabii a trvali na tom, ze ji chtej. On jim rekl, ze tuhle jim rozhodne neproda, protoze o ni vedel sve. Ten den nekoupili nic a nastvani odesli. Prisli za nim za tyden a koupili jinou, kterou jim on schvalil. Uznali, ze on jediny ze vsech bazaru se k nim choval slusne. Bude tam ale koncit, jde to tam do haje a jako nove prodejce berou totalni amatery. Skoda takovych lidi.
- NEEO
- Test driver
Dneska na netu :
http://www.novinky.cz/clanek/134208-aut ... trate.html
http://www.novinky.cz/clanek/134208-aut ... trate.html
- racetiger
- Junior
Hm jenze "Investice do bezmála meziročního zdvojnásobení počtu autocenter, kdy 40 procent růstu počtu připadlo na 4. čtvrtletí 2007, vedlo k významnému nárůstu provozních nákladů a posunu bodu zvratu ziskovosti společnosti,“ řekl generální ředitel firmy Anthony Denny.,takze ztrata je ne kvuli prodejum ale kvuli investicim a tudiz navysovani jmeni.
- NEEO
- Test driver
hlavně aby tuhle verzi vzali akcionáři.
- tampax
- Nováček
asi nebudete věřit,ja koupil fofo v aaa teplice.po příjezdu domu jsem si všiml že mám tři pneu 185 a jednu 195-stejná značka..tím ale vše špatné končí.opomenu-li jak nás nahaněči v aaa praha naháněli a přesně věděli že v aaa chomutov jsem koukal na fordy a nisana.já ale se nenechal ovlivnit kecema a prohlížel co jsem chtěl.koupil jsem nakonec v aaa teplice forda 2004 1.8 16v zetec 3dveře,origo xenony,folie a dostal sadu zimních gum-mové matadory na které nedám dopustit.druhý den geometrie-té jsem se obával-vše ok,prohlídka podvozku-ok,olej nepapá,spotřeba-7,5-8,8litru,vše funguje jak má..výměna rozvodu-i když na tacháku bylo 85000km(doporučená výměna 150000 nebo 10let)-přezto že řemen vypadal jako nový,kladky take-vyměněno pro sichr...najel jsem za tři měsíce 6000 km a závada-vůbec nic..dálnice zkouška rychlosti-210km/hod-sedi jak přilepený,brzda-volant se ani nehne..tak netuším zda mě ještě může něco překvapit..nejsem žádnej jejich agent ale ono někdy kupovat auto od dovozců z německa a podobně je skoro stejný hazard..nevěřím že v tom množství pradaných aut nohou dělat nějaké čachry..tak akorát že si někdo z aaa vyndá pekne radio,sundá lita kola atd..co dodat-snad jen že jsem měl štěstí.díky bohu..je tu ještě někdo komu se toto v aaa povedlo???