auto pro studenta

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
FokusF
Nováček
Nováček

Re: auto pro studenta

Příspěvek od FokusF » 10.03.2013 20:06

Sice nejsem student,ale jsem taky mladej :nazdravi: ,akurat že ja už makam :mrgreen: ,jinak doporučil bych ti Focus MK1
ja mam 1.6 2001 rv,je paradni auto pro nas :)),jediny minus ma tohle auto,a to že je malo misto v zadu,takže sex nic moc :Dancer: ,jinak dobry.Muj stal 60,plus dalši 6 za rozvody filtry olej atd.
Jinak udelal sem jedinou chybu,a to je ta že sem si nekoupil naftak blbec :( ,protože jsem traktorista,takže naftu :oops: .Už se tešim jak za rok si koupim fofaka v nafte :cooler: .
Přílohy
cgsiudg.PNG
Ford Focus 1.6 Zetec (100PS) / 2001

frantik.17
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frantik.17 » 10.03.2013 20:08

Ono jak to vezmeš...

Vem si, že koupíš něco někde v nějakym bazaru. Koukal jsem co sem házíš za odkazy...
Frajer z bazaru udělá cokoliv, aby ti konkrétní auto prodal a měl kšeft, neřekne to jak jsou na tom poloosy, protože on s tim jede na benzínku a zpět, neřekne ti že to bylo na předek jen ťuklé, i když má nárazník jinou barvu...koupíš jezdíš měsíc půl roku a desítku do toho dáš, ale nečekaně, budeš z toho naštvanej, a jako studen ještě víc, chceš jezdit a najednou tohle...

Přitom tady víš, že máš 60 našetříno, za 33ho koupíš, za deset vyservisuješ a jezdíš 5 let bez zásadních investic. Co je lepší...?

Doporučuji navštívit jeden z větších autobazarů a zkusit se svést 1.8 mondeem a zaručuji ti, že budeš zklamaný. Tohle je lehké vozítko, dvoulitr v těle. Pro začátek, a teď to neber špatně, je to pro tebe kategorie premium+.
Já se učil ve fáčku, pak jsem měl sierru a nakonec jsem přesedlal do mondea. Pro nevyježděného človíčka, bez nácviku reakcí a jízdních zkušeností je to silné až až..

:nazdravi:
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S

enjoy
Test driver
Test driver

Příspěvek od enjoy » 10.03.2013 20:13

Podle mě při jeho ročním nájezdu se mu diesel vyplatí, protože při těch kilometrech se mu tam něco rozbije tak za 5 let, spíš dýl.
A co se týče toho, že benzín není tak poruchový...mohl bych vyprávět, o mém zetecu, který jsem kupoval v solidním stavu, bez investic a za 5 let jsem na něm udělal doslova úplně všechno.I přesto mě nikde nenechal a jak je vidět, jsem u Fordu zase.
A co se týče Focus/Mondeo.. dnes vím, že nemá cenu mít menší, když chci vlastně větší.A jak to menší, tak to větší během prvního roku uťukáš ze všech stran úplně stejně.
Jinak mimo město s tím pojedeš okolo 7l a ve městě nad 9l.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi

Nonid
Test driver
Test driver

Příspěvek od Nonid » 10.03.2013 20:16

FokusF píše:jediny minus ma tohle auto,a to že je malo misto v zadu,takže sex nic moc :Dancer:
Musim oponovat, po sundani operek pro hlavu, posunuti sedadel dopredu a jejich sklopeni je tam mista docela dost i pro vyssiho cloveka jako jsem ja(187cm) :cooler:
Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“