Ved to...Tattek píše:snad dovtedy vydrzi a neprerobim na tom
Ale komu neni rady, tomu neni pomoci.
Ved to...Tattek píše:snad dovtedy vydrzi a neprerobim na tom
A to ty ako vies?solfan píše: nie len z vlastneho pohladu, ked ste si kupili stocenku a teraz placete.
Kua, aky rozdiel je medzi vozom stocenym z 250k na 80k a vozom s realnym nabehom 250k ??? Stale mi to nikto nevysvetlil. Jedno je vrak, a druhe takisto. A vobec nic na tom nemeni fakt, ze jedno je stocene a druhe nie. Kde je napisane, ze na tej stocenke menili olej po 50k km ? A co ked je ta stocenka ex firemny voz ktory dostaval perfektny servis (lebo ho platila firma) a ten druhy nestoceny jazdil u skotskeho farmara na bohvie ake sracky a po bohvie akych cestach a este k tomu bohvie, ako. Pisat, ze niekto kupil stocenku a teraz place je somarina a strata casu. Takze ked pises o objektivite, bud objektivny aj Ty.solfan píše:ked ste si kupili stocenku a teraz placete
na tuto tvoju otazku sa ti tu uz par ludi asi snazilo odpovedat, skusim aj ja.V12 píše:Kua, aky rozdiel je medzi vozom stocenym z 250k na 80k a vozom s realnym nabehom 250k ??? Stale mi to nikto nevysvetlil. Jedno je vrak, a druhe takisto. A vobec nic na tom nemeni fakt, ze jedno je stocene a druhe nie. Kde je napisane, ze na tej stocenke menili olej po 50k km ? A co ked je ta stocenka ex firemny voz ktory dostaval perfektny servis (lebo ho platila firma) a ten druhy nestoceny jazdil u skotskeho farmara na bohvie ake sracky a po bohvie akych cestach a este k tomu bohvie, ako. Pisat, ze niekto kupil stocenku a teraz place je somarina a strata casu. Takze ked pises o objektivite, bud objektivny aj Ty.solfan píše:ked ste si kupili stocenku a teraz placete
zajdi s tym este do nejakeho dobreho servisu, nech sa s tym prevezu a povedia ti...ale musi to byt clovek, ktory ta neodpalkuje tym, ze to musi na diagnostiku (tu by som asi tiez aj tak spravil), lebo inak nevie nic...skuseny mechanik by co to mal poznat zo skusenosti (podla zvuku, spravania sa vozidla...).Tattek píše:Presne o to ide predstavte si to z tohto pohladu, niesom vlastnikom ani jedneho vozidla ale mam v ponuke dva "vraky" corsu z roku 2004 a fofo z roku 2006 ktore maju plus minus rovnako najazdene, ja myslim ze uz len na zaklade tohto sa da celkom jasne rozhodnut. K tomu samozrejme ale treba pridat, ze corsa bola stacana a este dohovie co vsetko s nou v minulosti bolo pretoze o nej naozaj neviem nic okrem toho, ze som do nej za posledne dva roky zainvestoval 1500€. O forde viem ze mal zodpovedneho majitela, ma kompletnu servisnu historiu zdokladovanu, stierace stieraju, svetla svietia a ako som uz pisal ten pocit z jazdy a komfort v nom je na uplne inej urovni ako corsa, samozrejme do motora bohuzial nevidim a nedokazem ani odhadnut ako na tom je.
toto ma tiez napadlo, na druhej strane vie, ze na focuse boli menene podvozkove casti, ktore sa na corse zacnu uz tiez ozyvat...stano. píše:Tych 1500€ do Corsy bolo minutych na co? Pretoze tie veci vydrzia. Takze ak napr. si ich minul na motor, tak motor v Corse podla mna vydrzi.
Ja viem, ze jazdny komfort je iny. Ale chces to auto (iba) na rok. A ta Corsa nie je Felicia. Nenajazdis na nom tisice km, nie?
Jazdi, ale s akou investiciou :solfan píše:...pri opli, ak som spravne pochopil, to bolo tak, ze kupil stocene auto a pozri, stale jazdi...
Tattek píše:ze som do nej za posledne dva roky zainvestoval 1500€.
ale to nikto netvrdi, ze riziko investicii nie je vyssie...V12 píše:Jazdi, ale s akou investiciou :solfan píše:...pri opli, ak som spravne pochopil, to bolo tak, ze kupil stocene auto a pozri, stale jazdi...Tattek píše:ze som do nej za posledne dva roky zainvestoval 1500€.
Ved to je minimalne polovica zostatkovej ceny auta![]()
Dalsia vec - nikde som nepisal, ze po 150k km je CR diesel totalny vrak (to je az po 250k). Pisem, ze prudko rastie moznost drahej zavady a to je kua rozdiel a zaroven dovod, preco jazdene kachle s viac ako 100k v reale nekupim a neodporucam kupovat. Pretoze sa velmi lahko moze stat, ze to co usetri na nafte, to utopi v servise. A tato pravdepodobnost je v pripade 1.6TDCI velmi vysoka.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů