No to taky říkal ten co mi to dovezl, že dneska pro to jezdí Litevci, Rumuni. To co u nás bylo před 10-20 lety to je teď tam, takže na dálnicích vidíš plno náklaďáku na auta a na nich značky různých automobilek a různé leta výroby

. Prostě když se tam objeví super kousek za super peníze, tak musíš být na místě. Pokud zavoláš, že zítra jsi tam, tak už tam to auto nebude

Dokonce i když jsi tam a objevíš tře ten inzerát po 2-3h od zveřejnění, tak už tam nemusí být. Taky říkal, že když byli tam tak se objevil inzerát na krásný kousek s vyměněným VCT, tak tam volal, ale už byl pryč.
Takže asi tak. Pokud chceš, super auto za super peníze, tak musíš počkat a najmout si chlápka co tam jezdí pravidelně a třeba se něco vyskytne zrovna když tam bude. Jinak pokud pro to pojedeš sám tak nikdy takový kousek nezískáš, protože už bude pryč. Já jsem čekat nechtěl, tak je to auto dražší no

Jinak, ale taky bych najal chlápka co ti bude posílat komplet inzeráty i s cenou. Jinak ho sice sežene levně, ale prodá tržně