Asi špatná koupě
- Yeshterr
- Test driver
Re: Asi špatná koupě
Tak pokuď jsi psal, že spojka zabírala u podlahy, tak je možná v háji lamela nebo přítlačák. Tak to už bych si za původním majitelem zašel...

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
-
- Nováček
Taky se mi zdá, že čištění je zbytečný. Po čtení tady na fóru to někomu pomohlo a jinému ne.lucky.jack píše:franta1969: v jiným vláknu jsem se EGR ptal a jestli se jeví jako vadný. tak to nebude jen tak, kor při problémech s výkonem, které tu jsou zjevné.
Cena za EGR je 6640,-. Při 270tkm je čištění skoro zbytečná práce, ale za zkoušku by stálo aspoň pro zjištění jestli se to nějak projeví v chybách.
Jak si dělal zkušebku, když teď nejdou řadit rychlosti při běžícím motoru? To najednou z ničeho nic?
Co to zaslepit.
Jízdy jsem absolvoval asi 10km na Borských polích v Plzni, kde bohužel není kopec, ale říkal jsem mu, že to je nějak líný a on, že až zabere turbo, tak uvidím. Jenže na čtyřku při sedmdeátce neseplo až vejš. Přijel jsem domů a chtěl zaparkovat a nic. Druhý den ráno jsem to znovu zkoušel a nejde už vůbec žádná rychlost. To sec stalo po předání vozu a ujetí do max. 5km
Ford Mondeo 2.0 TDDi 85kW combi r.v.2002 

-
- Nováček
Zabírala hned, jak jsem dal rychlost a jen jsem v uvozovkách pomyslel na povolení spojky a už cukla. Asi tak do centimetru. On mi říkal, že to tak je u fordů. Já jezdil v GIII 1.9Tdi a tam to tak nebylo.Yeshterr píše:Tak pokuď jsi psal, že spojka zabírala u podlahy, tak je možná v háji lamela nebo přítlačák. Tak to už bych si za původním majitelem zašel...
Nejsem automechanik a tudíž jsem neměl důvod pochybovat.
Jde o 40000kč. Pro někoho to nic není, pro mě jo. Dva roky brigád

-
- Test driver
No vypadá to žes koupil pěkného zajíce v pytli bohužel.
Jinak k turbu zabíra-lo to asi o 1000ot/min výš než by mělo.Je otázkou je zabírá(natočení lopatek) tak pozdě z duvodu mechanického přichycení nebo pozdní inpuls leze z ř.j. to ukáže jen diagnostika.
Ale pokud mužeš vrať to.
Spojka citlivá je ,ale né dole.Co ještě napovídal???
Nechci spekulovat ,ale todle vypadá na těžkou ojetinu a vytahá z tebe všechny prachy a krev.
Jinak k turbu zabíra-lo to asi o 1000ot/min výš než by mělo.Je otázkou je zabírá(natočení lopatek) tak pozdě z duvodu mechanického přichycení nebo pozdní inpuls leze z ř.j. to ukáže jen diagnostika.
Ale pokud mužeš vrať to.
Spojka citlivá je ,ale né dole.Co ještě napovídal???
Nechci spekulovat ,ale todle vypadá na těžkou ojetinu a vytahá z tebe všechny prachy a krev.
-
- Nováček
toto je znění emailu těsně před koupí a to samé říkal stále dokola :
Dobrý den,
auto ještě mám, motor nekouří, spotřeba nafty je kolem 6.5 - 7.0 litrů nafty na sto kilometrů. Olej auto nežere. Udělal jsem na něm předprodejní servis (filtry, olej, brzdy). Stačí sednout a jezdit. Do budoucna bude potřeba zrepasovat startér, ale zimní starty byly vždy v pořádku. Jinak kromě kosmetiky na autě nejsou žádné závady, proto ta cena. Nemám na auto již volnou garáž, proto prodávám, je nevyužité.
S pozdravem
Radek Š.
příjmení jsem vynechal a po sundání toho ochraného plastu nad motorem je kolem vstřiku olej a celkově olej je na bloku motoru vidět
Dobrý den,
auto ještě mám, motor nekouří, spotřeba nafty je kolem 6.5 - 7.0 litrů nafty na sto kilometrů. Olej auto nežere. Udělal jsem na něm předprodejní servis (filtry, olej, brzdy). Stačí sednout a jezdit. Do budoucna bude potřeba zrepasovat startér, ale zimní starty byly vždy v pořádku. Jinak kromě kosmetiky na autě nejsou žádné závady, proto ta cena. Nemám na auto již volnou garáž, proto prodávám, je nevyužité.
S pozdravem
Radek Š.
příjmení jsem vynechal a po sundání toho ochraného plastu nad motorem je kolem vstřiku olej a celkově olej je na bloku motoru vidět

-
- Test driver
Jasné že po bitvě je každý generál,ale dokud s tím nezajdeš za někom kdo s autama dělá stejně nebudeš nic vědět.Spojka tě asi nemine a není to pár korun,jestli kolem vstřiku teče tak s nima možná někdo laboroval,u tddi ale vyčištění není nejdražší.To s tím turbem nikdo z nás tady nepozná možná musí na repas ,možná je dobré a celé to má problém jinde 

- lucky.jack
- Test driver
Tady asi není co řešit. Je to brak a původní majitel věděl až moc dobře co prodává.
Nemá cenu do toho strkat peníze.
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
-
- Nováček
já si to už teď taky myslím, ale majitel se mnou nekomunikuje a nechce se dohodnout o ceně.lucky.jack píše:Tady asi není co řešit. Je to brak a původní majitel věděl až moc dobře co prodává.
jinak děkuji všem za názory

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Když nekomunikuje, tak bych mu poslal ještě jeden mail s upozorněním, že pokud bude tak pokračovat, tak že jeho jméno s příjmením a svinským chováním zveřejním na netu a poslal bych mu odkaz na tohle vlákno. 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

-
- Nováček
Já mu hlavně musím poslat poštou do vlastních rukou odstoupení od kupní smlouvy. Když nebude reagovat, tak mi nezůstane nic jiného, než soud

- lucky.jack
- Test driver
Ještě bych k obálce připojil 3 málovlasatý ukrajince 

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
- Yeshterr
- Test driver
Ono na tyhle blbečky platěj holohlavý gorily, co si je vytáhnou za nosní dírky z bytu víc, než soudy...jednou jsem byl podobnému vystoupení přítomný a byla ve mě celkem malá dušička i přesto, že jsem byl naprosto nestranný a nefiguroval jsem v tom 

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
-
- Nováček
to je asi pravda, ale tím bych se návratu mých korunek stejně nedočkal. Ale má ještě krásnýho superba.
jdu na brigádu, abych za dva roky opět měl komu dát své úspory.
jdu na brigádu, abych za dva roky opět měl komu dát své úspory.

- ivcus
- Test driver
tak tuhle situaci ti fakt nezavidim... preju pevny nervy a doufam, ze svoje tezce vydreny penize dostanes zpet... je to smutny, ze jsou okolo nas takovyhle svine
zkusil bych tomu buzikovi fakt jedine pohrozit a poslat na nej nejakyho Volodu 

Ford Mondeo 2,2 TDCi, 2006 GHIA X, DeCat, Airtec IC, bluefin STAGE II, Eibach ProKit 30/30, ATE PowerDisc
GALERIE
- VH123
- Zkušený
A to nějak pomůže? tyhle podvodníčci mají obvykle neuvěřitelně hroší kůži.silverwolf píše:Když nekomunikuje, tak bych mu poslal ještě jeden mail s upozorněním, že pokud bude tak pokračovat, tak že jeho jméno s příjmením a svinským chováním zveřejním na netu a poslal bych mu odkaz na tohle vlákno.
Vojta