Akce nespokojených občanů

Moderátor:phofy
foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Akce nespokojených občanů

Příspěvek od foki » 15.11.2011 22:23

http://www.novinky.cz/domaci/250620-zem ... l?ref=boxD

SPOZ chce obnovit progresivní zdanění fyzických osob. Navrhuje u lidí s čtyřnásobkem průměrné mzdy sazbu 40 procent. Zemanovci také slibují, že budou prosazovat model sociálního státu skandinávského typu. Podle šéfa SPOZ Vratislava Mynáře neklade jeho strana takový důraz na sociální dávky a místo spotřeby se v programu soustředí na investice. „Občané nepotřebují dávky, ale potřebují především práci,“ doplnil první místopředseda Zdeněk Štengl.

Zemanovci prosazují i majetková přiznání. Zatímco ČSSD chce neprokázané příjmy zdanit 76 procenty, SPOZ navrhuje zabavení veškerého nelegálně nabytého majetku.
Podle Štengla návrh soc. dem. znamená, že zloděj uhradí z lupu 76 procent a zbytek si ponechá. „Na druhou stranu jsem rád, že se od nás velká soc. dem. vedená slabým předsedou učí,“ rýpl si pak Mynář.

tak kdo bude moci , tak to udela jako standa grossů , akcie behem noci stoupnou o x set procent , nebo dostane penezity dar od firmy z panamských nebo jiných ostrovu kde nemi mozne zjisti vlastnika . a bude to zase bič na normalni lidi , protoze kdyz nekdo neco dostane bokem tak z toho ma zaplatit statu 76 % ? jak smesne , tak uz vim co asi lidi volit nebudou
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 16.11.2011 15:32

tomaw píše:Jj dneska u snídaně jsem si zrovna na Babiše vzpomněl ,máma donesla z obchodu nepoživatelný makový štrúdl :( .Pán vlastní mj. PENAM (pekárny ) a obchodní politikou zk*urvil veškeré pečivo v okolí ... Nevěřím mu ani dobrý den. Mluví dobře ale myslí to špatně :)
Kdysis ho upekl sám, tak nemusíš nadávat na Penam :D
foki píše:tak kdo bude moci , tak to udela jako standa grossů , akcie behem noci stoupnou o x set procent , nebo dostane penezity dar od firmy z panamských nebo jiných ostrovu kde nemi mozne zjisti vlastnika . a bude to zase bič na normalni lidi , protoze kdyz nekdo neco dostane bokem tak z toho ma zaplatit statu 76 % ? jak smesne , tak uz vim co asi lidi volit nebudou
Asi to vidím ve volbách na Balbínovu poetickou stranu :nixw:

tomaw
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomaw » 16.11.2011 20:55

postak píše:
tomaw píše:Jj dneska u snídaně jsem si zrovna na Babiše vzpomněl ,máma donesla z obchodu nepoživatelný makový štrúdl :( .Pán vlastní mj. PENAM (pekárny ) a obchodní politikou zk*urvil veškeré pečivo v okolí ... Nevěřím mu ani dobrý den. Mluví dobře ale myslí to špatně :)
Kdysis ho upekl sám, tak nemusíš nadávat na Penam :D

Problém je že už je v obchodě i mouka Penam .S takovou si můžu rovnou jít nasadit pšenici na pole .Živím se elektronikou ,přece nebudu lítat po celém městě abych sehnal poživatelné jídlo....Ty koláče byly donedávna dobré .Z důvodů snižování nákladů už je asi dělají také z řepky nebo z uhlí :) .Babišovi se podařilo ovládnout celý řetězec od hnojiv ,výroby olejů atd..Nebojte se ,on se časem projeví :D
Ford Focus Combi 1999 ,Zetec 1.8i 16V .
předtím Ford Focus Combi 1999,Zetec 1.8i 16V zničen zákeřnou Octavii :) donedávna dárce použitelných dilů

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 16.11.2011 22:33

foki píše: myslim ze jim nic nezbyva , kazdej jen mluvi jak by nekoho defenestroval ale stejne se nic nedeje , protoze jednotlivec toho moc nezmuze a on je clovek ktery si to sam muze zaplatit cili zajisteni ho netrapi a pokud by spnil aspon cast tak by mohlo byt lepe .
Nezapomeň že jistý VB taky VV financoval a mluvil stejně ale nakonec se ukázalo že to až tak nezištně a čestně nemyslel. A vzpomeň na biolíh do benzínu - když se ten zákon pekl jak byl Babiš jedna ruka se Standou a dobrá věc se podařila - zákon prošel, my máme dražší benzín, on má peníze .

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 17.11.2011 11:41

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 17.11.2011 15:06

Já jsem zažil-"68 i 69"-- na 89 si nevzpomínám- a na to,co si nevzpomenu,se nestalo. RADĚJC.

/JEN MŮJ NÁZOR/
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 17.11.2011 18:38

No ono s Vítem Bártou je to celkem složitější a docela dlouho do historie. Najdou se lidi, kteří mu budou fandit, stejně jako ti, co ho zatracují a stejné je to u všech, včetně Babiše, prezidenta a dalších.

Jediné co je fakt, je ten, že to tady stojí za hovno a korupce je zkázou všeho. Proteklo naší zemí tolik peněz, že pokud by tady zůstaly, mohli jsme mít dneska 2x větší platy např. :?

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 17.11.2011 18:54

:shocked: Co ma spolecnyho korupce s vyskou platu...
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 17.11.2011 20:12

Víš jak funguje ekonimika :?: Tak popřemýšlej, nebo si přečti pár knih a porozumíš.

Už jen z logiky věci vyplývá, že ty miliardy, které se u nás zprivatizovaly, ztunelovaly a co si někteří nakradli, se mohly použít ku prospěchu společnosti a mohli z toho profitovat všichni. Nebyly to miliony, ale několik stovek miliard, či bilionů korun. Z toho pak růst platů a vše od toho odvislé. Dnes máme dluh skoro 2biliony korun, i kdyby bilion a něco, všechno v prdeli, a splatit ho nesplatíme ani za 50 let, to si piš.

Za mě, Balbínova poetická strana :nixw:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“