Akce nespokojených občanů
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Akce nespokojených občanů
http://www.novinky.cz/domaci/250620-zem ... l?ref=boxD
SPOZ chce obnovit progresivní zdanění fyzických osob. Navrhuje u lidí s čtyřnásobkem průměrné mzdy sazbu 40 procent. Zemanovci také slibují, že budou prosazovat model sociálního státu skandinávského typu. Podle šéfa SPOZ Vratislava Mynáře neklade jeho strana takový důraz na sociální dávky a místo spotřeby se v programu soustředí na investice. „Občané nepotřebují dávky, ale potřebují především práci,“ doplnil první místopředseda Zdeněk Štengl.
Zemanovci prosazují i majetková přiznání. Zatímco ČSSD chce neprokázané příjmy zdanit 76 procenty, SPOZ navrhuje zabavení veškerého nelegálně nabytého majetku.
Podle Štengla návrh soc. dem. znamená, že zloděj uhradí z lupu 76 procent a zbytek si ponechá. „Na druhou stranu jsem rád, že se od nás velká soc. dem. vedená slabým předsedou učí,“ rýpl si pak Mynář.
tak kdo bude moci , tak to udela jako standa grossů , akcie behem noci stoupnou o x set procent , nebo dostane penezity dar od firmy z panamských nebo jiných ostrovu kde nemi mozne zjisti vlastnika . a bude to zase bič na normalni lidi , protoze kdyz nekdo neco dostane bokem tak z toho ma zaplatit statu 76 % ? jak smesne , tak uz vim co asi lidi volit nebudou
SPOZ chce obnovit progresivní zdanění fyzických osob. Navrhuje u lidí s čtyřnásobkem průměrné mzdy sazbu 40 procent. Zemanovci také slibují, že budou prosazovat model sociálního státu skandinávského typu. Podle šéfa SPOZ Vratislava Mynáře neklade jeho strana takový důraz na sociální dávky a místo spotřeby se v programu soustředí na investice. „Občané nepotřebují dávky, ale potřebují především práci,“ doplnil první místopředseda Zdeněk Štengl.
Zemanovci prosazují i majetková přiznání. Zatímco ČSSD chce neprokázané příjmy zdanit 76 procenty, SPOZ navrhuje zabavení veškerého nelegálně nabytého majetku.
Podle Štengla návrh soc. dem. znamená, že zloděj uhradí z lupu 76 procent a zbytek si ponechá. „Na druhou stranu jsem rád, že se od nás velká soc. dem. vedená slabým předsedou učí,“ rýpl si pak Mynář.
tak kdo bude moci , tak to udela jako standa grossů , akcie behem noci stoupnou o x set procent , nebo dostane penezity dar od firmy z panamských nebo jiných ostrovu kde nemi mozne zjisti vlastnika . a bude to zase bič na normalni lidi , protoze kdyz nekdo neco dostane bokem tak z toho ma zaplatit statu 76 % ? jak smesne , tak uz vim co asi lidi volit nebudou
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- postak
- Test driver
Kdysis ho upekl sám, tak nemusíš nadávat na Penamtomaw píše:Jj dneska u snídaně jsem si zrovna na Babiše vzpomněl ,máma donesla z obchodu nepoživatelný makový štrúdl.Pán vlastní mj. PENAM (pekárny ) a obchodní politikou zk*urvil veškeré pečivo v okolí ... Nevěřím mu ani dobrý den. Mluví dobře ale myslí to špatně

Asi to vidím ve volbách na Balbínovu poetickou stranufoki píše:tak kdo bude moci , tak to udela jako standa grossů , akcie behem noci stoupnou o x set procent , nebo dostane penezity dar od firmy z panamských nebo jiných ostrovu kde nemi mozne zjisti vlastnika . a bude to zase bič na normalni lidi , protoze kdyz nekdo neco dostane bokem tak z toho ma zaplatit statu 76 % ? jak smesne , tak uz vim co asi lidi volit nebudou

-
- Nováček
Kdysis ho upekl sám, tak nemusíš nadávat na Penampostak píše:tomaw píše:Jj dneska u snídaně jsem si zrovna na Babiše vzpomněl ,máma donesla z obchodu nepoživatelný makový štrúdl.Pán vlastní mj. PENAM (pekárny ) a obchodní politikou zk*urvil veškeré pečivo v okolí ... Nevěřím mu ani dobrý den. Mluví dobře ale myslí to špatně

Problém je že už je v obchodě i mouka Penam .S takovou si můžu rovnou jít nasadit pšenici na pole .Živím se elektronikou ,přece nebudu lítat po celém městě abych sehnal poživatelné jídlo....Ty koláče byly donedávna dobré .Z důvodů snižování nákladů už je asi dělají také z řepky nebo z uhlí

Ford Focus Combi 1999 ,Zetec 1.8i 16V .
předtím Ford Focus Combi 1999,Zetec 1.8i 16V zničen zákeřnou Octavii
donedávna dárce použitelných dilů
předtím Ford Focus Combi 1999,Zetec 1.8i 16V zničen zákeřnou Octavii

-
- Pokročilý
Nezapomeň že jistý VB taky VV financoval a mluvil stejně ale nakonec se ukázalo že to až tak nezištně a čestně nemyslel. A vzpomeň na biolíh do benzínu - když se ten zákon pekl jak byl Babiš jedna ruka se Standou a dobrá věc se podařila - zákon prošel, my máme dražší benzín, on má peníze .foki píše: myslim ze jim nic nezbyva , kazdej jen mluvi jak by nekoho defenestroval ale stejne se nic nedeje , protoze jednotlivec toho moc nezmuze a on je clovek ktery si to sam muze zaplatit cili zajisteni ho netrapi a pokud by spnil aspon cast tak by mohlo byt lepe .
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
trochu vzpominek http://www.stream.cz/slavnedny/532425-1 ... n-studentu
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- petulak
- Test driver
Já jsem zažil-"68 i 69"-- na 89 si nevzpomínám- a na to,co si nevzpomenu,se nestalo. RADĚJC.foki píše:trochu vzpominek http://www.stream.cz/slavnedny/532425-1 ... n-studentu
/JEN MŮJ NÁZOR/
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- postak
- Test driver
No ono s Vítem Bártou je to celkem složitější a docela dlouho do historie. Najdou se lidi, kteří mu budou fandit, stejně jako ti, co ho zatracují a stejné je to u všech, včetně Babiše, prezidenta a dalších.
Jediné co je fakt, je ten, že to tady stojí za hovno a korupce je zkázou všeho. Proteklo naší zemí tolik peněz, že pokud by tady zůstaly, mohli jsme mít dneska 2x větší platy např.
Jediné co je fakt, je ten, že to tady stojí za hovno a korupce je zkázou všeho. Proteklo naší zemí tolik peněz, že pokud by tady zůstaly, mohli jsme mít dneska 2x větší platy např.

- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

- postak
- Test driver
Víš jak funguje ekonimika
Tak popřemýšlej, nebo si přečti pár knih a porozumíš.
Už jen z logiky věci vyplývá, že ty miliardy, které se u nás zprivatizovaly, ztunelovaly a co si někteří nakradli, se mohly použít ku prospěchu společnosti a mohli z toho profitovat všichni. Nebyly to miliony, ale několik stovek miliard, či bilionů korun. Z toho pak růst platů a vše od toho odvislé. Dnes máme dluh skoro 2biliony korun, i kdyby bilion a něco, všechno v prdeli, a splatit ho nesplatíme ani za 50 let, to si piš.
Za mě, Balbínova poetická strana

Už jen z logiky věci vyplývá, že ty miliardy, které se u nás zprivatizovaly, ztunelovaly a co si někteří nakradli, se mohly použít ku prospěchu společnosti a mohli z toho profitovat všichni. Nebyly to miliony, ale několik stovek miliard, či bilionů korun. Z toho pak růst platů a vše od toho odvislé. Dnes máme dluh skoro 2biliony korun, i kdyby bilion a něco, všechno v prdeli, a splatit ho nesplatíme ani za 50 let, to si piš.
Za mě, Balbínova poetická strana