no technicka je 1500 , emise 350 , TP 1500 a znacky 800 , k tomu pojistka do 2000kcVH123 píše:Nikoliv, využil jsem jen mezery ve zmetkovitém a nesmyslném zákoně. Nevím jak vy, ale já sponzoruji státní byrokracii jen v nezbytně nutných případech.pzi píše:Oni rádi podvádí s tím eko poplatkem pomocí invalidy to pak se dá ušetřit.
Žlutý značky asi 60€, benzín obě auta cca 1300 Kč, dovozová STK a dva přepisy. Bursíkovné by bylo 5000 Kč. Respektuji Foki tvé zkušenosti, ale 700 € je tentokrát dost přestřelená suma. Nehledě na to že v několika bazarech (Chomutov, Litvínov) mi nabízeli auta ještě na německých papirech, takže by mě čekalo skoro to samé kolečko po úřadech.
ja se do teplic dostanu za cca 1300 pak nekam za drazdany a zpet na jednu nadrz coz je cca 2000 to auto co pojede zpet kdyby 1000 kc , znacky nevim jestli to je pausal ale co jsem videl tak pod 100 euro nebyly , ale pokud vis ze se sezenou za 60euro tak budiz . cele to je cca 12000 k tomu bursik a mas to za 15000 , tak zbyva 400euro na auto , coz neni zadny zazrak , a to pocitam hledat v okoli drazdan pokud pojedes nekam k frankfurtu nebo do kolina , tak bys ji musel dostat zadarmo .