Jíte za jízdy?

Moderátor:phofy
alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: Jíte za jízdy?

Příspěvek od alexino » 17.05.2011 20:30

No na delsich cestach (Francie a tak) mame s sebou udelany tousty, obcas klasika rizecky, protoze fastfoody me nechutnaji a navic je to tak 50:50 ze se po necem pos...A bagetky a podobne veci z pumpy mi moc taky nejedou. Nicmene vetsinou delame pauzy u benziny, idealne s nejakym peknym odpocivadlem, sezenim nekde pod borovici. Samozrejme aby se clovek protahnul. Nejezdime pres noc, protoze obvykle sem jediny ridic po celou dovolenou, takze nocni cestou bych se totalne odrovnal, tak jedeme rano, treba kolem seste, dam si Semtex (u me zase nic jinyho nefunguje) dokud jsem jeste cilej a to mi pak vydrzi, bo jak si ho dam kdyz uz sem unavenej, tak me nezabira... No a pak cestou piju obvykle vodu a colu, coz zpusobi ze nemuzu zapomenout na prestavky bo furt potrebuju curat.... :D. Jidlo jim v klidu venku, nicmene za jizdy nejakou tu tatranku (zakladni vec na kazdou dovolenou v mnozstvi vice nez velkem), lipo a samozrejme medvidci....
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Stenly
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Stenly » 17.05.2011 20:58

já o dovolené více-méně totéž co alexino. Po republice mám ve služebáku v zimě štos tatranek, v letě nepromazávané máslové sušenky. Piju chemickej čaj(ledový) - dá se teplý i studený a ty lepší do -5 nezamrzají :wink: Pokud stavím na jídlo, tak než Mek či KFC raději jídelny v nákupních centrech. Na bagety se už nemohu ani podívat.
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 17.05.2011 21:00

Mi osobne je to uplne jedno :D Co se da snist se sni. Tozn bagety - ale ty drazsi a hlavne cerstve, nekdy domaci vyroba, nekdy se stavim na obed... Na dlouhe rizeni potrebuju shock a sem vpoho :) Z prace sem zvykly treba 40 hodin nespat takze neni problem jet 24 hodin cca vkuse bez vetsich prestavek (vejdu se do 10 - 15 minut) :)

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 17.05.2011 21:02

tyvoeee ja musim curat kazdu hodinu... :oops: :mrgreen:

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 17.05.2011 21:33

no ja po pulce cesty, kdy mam v sobe litr coly uz taky :D :D :D. Jinak nejhorsi jsou vzdycky cesty domu. Preci jen cestou tam se tesim na to co uvidim, ale domu mam za sebou obvykle nekolik tisic km, milion novych zazitku a predstavu ze zase pujdu do prace, takze to je vzdycky utrpeni. Nejkrizovejsi je pro me usek Rozvadov - Praha (bo obvykle jezdime na zapad :)), bo jak prejedu hranice, tak uz na me prijde takovy ten pocit ze sem doma a zacinam usinat...
Obrázek
Obrázek
Galerie:

MK2
Test driver
Test driver

Příspěvek od MK2 » 17.05.2011 21:36

Na mojí cca 300km trase v podstatě nejím za jízdy, víjimečně si něco dám (jablko, tatranku). Jenom za jízdy piju nějakou minerálku z PET láhve. A zastavuju jen na čurání :)
Kolikrát jsem si už říkal, že bych se mohl zastavit v nějakém motorestu a najíst se, ale nikdy k tomu nedošlo, asi jsem neměl takový hlad a nechtěl jsem se zdržovat :nixw:
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 17.05.2011 21:45

misoo píše:tyvoeee ja musim curat kazdu hodinu... :oops: :mrgreen:
http://www.prostenal.cz/
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 17.05.2011 22:00

fuj, chemie...http://www.tenacz.cz/

:D
Obrázek
Obrázek
Galerie:

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 17.05.2011 22:15

:mrgreen:

za volantem jím jen na delších trasách, kdy mi nevadí, že si nadrobím pod nohy. Pokud vyjíždím z Prahy, je to většinou něco z bezínky a najím se hned po zastavení. Pokud mám cestu z Karviné do Prahy, tak si ty řízky od maminky dám raději rovnou dopředu a po cestě ujídám. Docela to funguje na únavu :palec_nahoru: A jako pití za volantem na delší trasy jedině voda.

žrouti jedni nenažraní :D :D

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 17.05.2011 23:30

U STček obecně je problém, že řidič většinou hladoví, zatímco auto se nažere do sytosti :oops: :mrgreen:
ST150

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 18.05.2011 07:22

Tak za jízdy jím buď nějaký fit tyčinky nebo MC.Nic co dokáže nedej bože drobit!!!!! :mrgreen: Tuhle výsadu si vydobil vzadu mladej,už mu dám cokoliv,hlavně když je alespoň půl hodiny klid :mrgreen:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 18.05.2011 07:51

Jak s kterym autem - u ST jsem mel plne ruce prace s rizenim, u Landyho by nebyl problem menicko o 3 chodech :D. Kazdopadne piti klidne i na kratsi trasy - cista voda....neublizi ani pri politi...
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

LamB_17
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od LamB_17 » 18.05.2011 08:00

Tde jsem se na kratkych trasach po meste naucil (kdyz me zbyde svacinka z prace/skoly) mit na sedadle spolejzdce dózu s ředkvičkama, kedlubnou atd... jinak vzdycky vozim za sedackou 1,5 litrovou petku s obyc vodou, mimo zimu teda, v lete je sice problem ze je varici, ale porad je to lepsi nez trpet zizni :)

na dlouhy trasy si vetsinou chystam nejakou tu svacinku (rizecky, domaci bageta atd), + nejaka ta tycinka, dobry jsou Corny, celkem zasiti a myslim ze dodaji dost energie na rizeni, rad se stavim na obed v hospode (ale ne vylozee motoresty) spis klasicka hospoda, KFC, McD taky neni spatnej, bagety na benzinkach jen ty osvedceny, uz se me parkrat stalo ze jsem koupil bagetu za 60 a byla to jen scha bageta, maslo a sumka, na piti si vzdycky beru Shock, nepiju kafe takze to na me dost zabira.

Ted v zime sem odridil 23 hodin do francie, jel sem pres noc, vypil 1 litr shocku a mel dobry spolujezdce kteri si semnou porad povidali, po prijezdu do cile se slo jeste chlastat a byl sem uplne v pohode az sem z toho byl prekvapen :D
Ford Focus kombi, 1.6 benzín, rv. 2004, černá panther, dotaženo z NDR :) , fólie SunTek HP15 (už jen vzadu)

Obrázek

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 18.05.2011 10:18

Když jsem jel s kámošem asi před 5ti lety makat do Belgie, dlabal jsem už skoro od baráku řízečky od manželky...klasika... :D . V Rajchu na dálnici jsme rozvedli (samozřejmě s řízkem v ruce) debatu, jestli je v nějaké evropské zemi zakázáno dlabat za jízdy. Zrovna když jsem se mocně zarafnul do šniclu, zahlídl jsem periferně jak za náma vystartovali Simíři z Kobry (naší obouchaný Feldy si nemohli nevšimnout). V tu chvíli jsem se tak lekl, že jsem se málem udusil. Když jsem to po cca 5ti km, co nás táhli za sebou z dálnice na celnici, rozdejchal, zařekl jsem se že už v cizině baštit za jízdy jako řidič radši nebudu. Beztak se při delší trase v cizině rád protáhnu a jídlo mi padá do žaludku líp ve stoje než do zmáčklýho břicha v sedačce...
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS

zajo21
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zajo21 » 18.05.2011 10:33

Tak ja sa väčšinou snažím jest na odpočivádlach alebo na pumpe a to nejaké malé veci ci uz kávenky alebo nejake sušienky, bo ja ked sa vela najem tak ma chytajú driemoty a to hlavne za volantom :) a stejne sa nechcem moc rozptilovať ale radsej sa venovať šoferovaniu :palec_nahoru: . A po tom čo sme šli so setrinimi malými na východ a potom po týždni pri vysávani som našiel medzi sedačkami sýrové korbáčiky už ožltnuté a na zemi papieriky od cukrívou plus rozsedenú čokoladu tak sa snažím obmedziť aj jedenie v aute :twisted: Ale samozrejme voda musí byť vždy po ruke či už čistá minerálka alebo ladový čaj.
Ale potom ked dojdeme do ciela tak sa snažím všetko svojmu telu vynahradiť či už dobrým rezňom a samozrejme :beer: :beer: :beer: :Dancer:
FOrd-FOcus II, 1.6 TDCi, 66 KW, Black-Panther Obrázek galéria -> TU
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“