pkadecka píše:jakub.sampon píše:to pkadecka:idiot si jedině ty,viz přečti si svoji reakci tasim pistol,takže nejn že by si zastřelil osobní majetek kde hrozí trest až 5 let,ale naprosto by si nezvládl situaci...?nerozumim tomu jaký by si měl ten důvod tasit pistol ,jen že uvidíš psy to si děláš prdel??? jako si normální ? to mám brát tak že když uvidim na ulici 3 psy z dálky tak nemám váhat jestli mi něco udělaj a rovnou střílej??

nechodíš náhodou na psychyatrii?
PS:vážně bych ti v životě neradil se takhle zachovat nebo skončíš ve vězení

Když se ke mě poženou tři psi typu vlčák nebo labrador a pán nikde, bude mi u prdele nějakej osobní majetek, nenechám se od nich napadnout. Když ty psy neznám, nemůžu vědět, jestli jsou vycvičený nebo ne, navíc jak jsem napsal, KAŽDEJ páníček je přesvědčenej, že jeho psi nic nedělaj, i ten debil, jehož hovado si běhalo po ulici a skákalo na lidi a kousalo je do rukou.
Nenapsal jsem, že bych okamžitě odstřelil každýho psa v dohledu, ale bejt v tý situaci, tak jsem připravenej s pistolí v ruce a když se ten pes ke mě dál požene a bude to vypadat na útok, pak teprv bych střílel. Moje zdraví a život je mi cennější než nějakej cizí majetek nebo pes. Ty to máš snad opačně?
jakub.sampon píše:Co se týká těch volnejch psů,koho b napadlo že o půl noci potkáte nějaký vožraly?
Samozřejmě oni jsou ty špatný. Koho by napadlo, že potká o půlnoci nějaký volně pobíhající psy? Měli při tý příhodě náhubky?
S tím s tebou souhlasim ,to jsem rád že se to vyjasnilo

kdyby ty psi chtěli na člověka zaútočit tak to chápu že je zastřelí ano,proti tomu byhc se neohradil,ale říct to jen tak mi příde trochu na palici.
Určitě sou taky takový co maj psa kterej napadá,a paníček si mysli že nikoho nenapdaj souhlasim,ale jak sem už psal jsem přesvědčen že by nikhoo nenapadli,no nic nebudeme to tady rozmazávat
Marťas souhlas,kdyby tam byli malí děti tak je to něco jiného,ale ty tam nebyly...
Kóťa:jasně souhlasim,ale já byl nasranej ,tak je to trochu moje chyba

Ono jít o půlnoci v dobré víře vyvenčit psy a potkal ožraly to je na palici

aspon sem se zas poučil a seru na to příště ,radši at lítaj po parcele....