"Wostrej" Lak
- Focusini
- Junior
Kouknul jsem na jednu stránku na netu, kde mají ty vosky....a je to tohle ?
Chip Kit - barevná tužka pro opravy škrábanců
Korekční sada , která snadno zakryje škrábance a rýhy. Korekční tužka překryje hluboké škrábance a rýhy. Obsahuje antikorozní prvky. Chrání tak lak proti korozi po dobu několika měsíců.
+
Safe Cut - odstraňovač škrábanců - pasta ( 150 ml )
Výrobek určený k opravě menších škrábanců a šmouh, které se na laku objeví i po umytí vozu. Ideální k odstranění skvrn a oxidace. Působí rychle a povrch vyhladí. SAFE-CUT odstraňovač škrábanců je možné použít na všechny typy laků ( i metalické )
Chip Kit - barevná tužka pro opravy škrábanců
Korekční sada , která snadno zakryje škrábance a rýhy. Korekční tužka překryje hluboké škrábance a rýhy. Obsahuje antikorozní prvky. Chrání tak lak proti korozi po dobu několika měsíců.
+
Safe Cut - odstraňovač škrábanců - pasta ( 150 ml )
Výrobek určený k opravě menších škrábanců a šmouh, které se na laku objeví i po umytí vozu. Ideální k odstranění skvrn a oxidace. Působí rychle a povrch vyhladí. SAFE-CUT odstraňovač škrábanců je možné použít na všechny typy laků ( i metalické )
Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- Focusini
- Junior
Mají toho tam moc, tak abych nepřestřelil...možná sem můžu dát odkaz, kde uvidíš i ty obaly (kdyby se to nesmělo, tak to Foki smázni).
http://64.233.179.104/search?q=cache:QZ ... =clnk&cd=3
Tady má někdo noční službu, co Honzo ?
http://64.233.179.104/search?q=cache:QZ ... =clnk&cd=3
Tady má někdo noční službu, co Honzo ?

- Honza
- Zkušený
Jojo,já jsem na to taky narazil náhodou a měli poslední tmavě zelenou,tak jsem to vzal a spokojenost.Hlavně to delej někde v teple,v garáži,ať se to dobře leští a počítej s tím,že budeš leštit a leštit,než tam nebudou šmouhy,ale výsledek bude dobrý 

FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- Honza
- Zkušený
Jojo,to budou leštěnky.Koukám,že by se nám tady hodil chat,ať nám to skáče hned na obrazovku
A s tím interiérem-já to neleštím,jednak se mi nelíbí,když se to leskne a jednak jsou některé přípravky mastné.
Kámoš,ten z myšky mi říkal-žádné přípravky,jen jelenici,navlhčenou a žádnou chemii.Nevím,asi ví o čem mluví,dělá auta všem podnikatelům z okolí a má zkušenosti.

A s tím interiérem-já to neleštím,jednak se mi nelíbí,když se to leskne a jednak jsou některé přípravky mastné.
Kámoš,ten z myšky mi říkal-žádné přípravky,jen jelenici,navlhčenou a žádnou chemii.Nevím,asi ví o čem mluví,dělá auta všem podnikatelům z okolí a má zkušenosti.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- Focusini
- Junior
- Focusini
- Junior
A normálně ne ? No tak to je výzva. Jdu to setřít asi hned. Když ono to působí tak luxusně.....budu se loučit těžce....
Foki se na nás přišel podívat...
Foki se na nás přišel podívat...

Naposledy upravil(a) Focusini dne 19.02.2006 21:23, celkem upraveno 1 x.
- Zetec
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: