Tak jsem se dnes konečně dostala do Fordu, reklamovat svou 1/2 roku starou GPS anténu, která už opět nenaviguje. Pán z náhradních dílů mě celkem dostal, nejdřív mi tvrdil, že je to divný, že se nesetkal s jediným případem, kdy by ta patka přestala fungovat

(asi by měl zajít občas na forum). Pak mi tvrdil, že jsem jí zničila, jak jsem se snažila kleštěma odšroubovat ten prut, který mi tam přireznul. Že jsem přerušila kontakty a že to vyreklamovat nepůjde. Jo přinesla jsem to komplet i s tím prutem, jelikož jsem fakt nebyla schopná ho sundat. Pak mi tvrdil, že bez prutu ta GPS anténa nefunguje, tak jsem se mu snažila vysvětlit, že funguje, že gps signál chytá ta patka, ne prut. Prý co vy o tom víte

Si určitě říkal, co ta kráva o tom ví nebo tak něco

. Jo a že mi objedná novou za dalších 1650 kč. Tak jsem mu řekla, že se asi zbláznil a ať mi zavolá někoho jinýho. Tak přišel vedoucí servisu, na dílně sundal ten prut, ten mi vrátil a sepsal se mnou reklamaci na tu patku. Že nemůže slíbit co s tím udělají, ale že to zkusí vyreklamovat za novou. JO a že se prý taky nesetkal s jedinou reklamací. Takže ale aspoň nějaká šance. Každopádně z toho přístupu bych fakt brečela