http://forum.tkoz.cz/viewtopic.php?f=21&t=315
Když jsem se byl před třemi lety u Fokiho podívat na fofo, co mi brzy na to začalo říkat "pane", měl jsem půjčenou kolegovo haťapku. Při odjezdu však motor ztratil zbytek sil a změnil se i jeho typický zvukový projev. Když jsme zvedli kapotu, našli jsme pod ní značně neklidný motor, který poletoval ze strany na stranu. Foki to okomentoval slovy: "Ti to jede na tři válce..."Damon píše:Přijede pán do servisu s Fábií 1,2 HTP a ptá se přijímacího technika: Pane můžete mi s tím něco udělat? Jede mi to jenom na 3 válce...
Mozem potvrdit ked som mal fabku z pozicovne tak niekde pri 5-6000 otackach sa tam prebudi taky pekny chraplavy zvuk.misoo píše:inac bratranec ho mal vo fabii a mne sa tam celkom pacil ten zvuk, taky rapkavy, nieco ako v ST alebo RS
Co HTP sjede z linky : jedno auto-3 cívky!JardaB píše:Mohu porovnat opravu (výměnu) cívky ve fábce s HTP a ve fofu I 1.6 ve značkových servisech.
- HTP, Porsche České Budějovice: 1500 Kč, 30 minut
- fofo, Autopalace Spořilov: 6000 Kč, 4 dny (přitom závada byla technikem určena již při příjmu)
Je to ale již tři roky, takže berte toleranci 10% na přesnost vzpomínek z mé děravé hlavy.
Možná tím, jak je to častá chyba, to mají lépe zmáknuté. Popravdě ale osobně o nikom dalším, kdo by také jezdil na dva válce, nevím...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti