Pneu na Focuse letní 2010, hlasování, rady ...
- pocasi
- Nováček
Re: Pneu na Focuse letní 2010, hlasování, rady ...
mam tedka 205-50-17 Pirelli P7 a zatim velka spokojenost
Nyní: Ford Mondeo kombi 2,0TDCi 96kW 2oo5
Bylo: Ford Focus II sedan 1,6TDCi 80kW 2oo5
- peeetrr
- Nováček
zdar do tetka jsem jezdil na Michelin energy saver byli tam při dovozu z Itálie .Dvě jsou uš sjeté tak sem po dlouhém hledání a čtení recenzí vybral Dunlop SP Sport Fastresponse 195/60R15-88/H tak sem zvedavý jaké budou pújdou do zadu.
- mickielli15
- Pokročilý
Tak myslím, že všechny ty prémiové značky nebudou špatné. Každá ale bude nastavená na něco jiného, jedna bude výborná na suchu a bude mít třeba menší výdrž a naopak. Na mokro asi Goodyear Optigrip, na výdrž Michelin, na sucho Bridgestone a Continental, ono je to těžký, každá má něco, potom taky záleží kde byla vyrobená, jak je stará, já jsem vybíral jak paranoik hooodně dlouho, i když třeba zítra bych už vybíral úplně jinak. Bylo to hodně těžký právě proto, že jsou ty značkový gumy strašně vyrovnaný. Ale myslím, že neuděláš chybu ze žádné z těchto:
-Michelin primacy HP
-Pirelli P7
-Goodyear Optigrip
-Bridgestone Turanza ER300
-Continental PremiumContact 2 (ještě jsem uvažoval nad SportContact, to má brácha na FoFo 2008 HB 3dv Sport a tyhle gumy ve spojení se Sport orig. podvozkem dělají NESKUTEČNÉ divy).
Tak šťastnou ruku
-Michelin primacy HP
-Pirelli P7
-Goodyear Optigrip
-Bridgestone Turanza ER300
-Continental PremiumContact 2 (ještě jsem uvažoval nad SportContact, to má brácha na FoFo 2008 HB 3dv Sport a tyhle gumy ve spojení se Sport orig. podvozkem dělají NESKUTEČNÉ divy).
Tak šťastnou ruku
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition