Tak jsem se dneska rozhodl, že si skočím na STK. prostě jsem se rozhodl a vyrazil. stejně mě to čekalo do 9.5. udělat. Emise v pohodě a pak na STK začla story. Najel jsem na kanál, borec vzal pneuměřič a jal se měřit nahuštění pneu. "Na kolik to foukáte?" ptal se mě. Tak říkám, že na 2,2 a od PZ kola se ozvalo "Tady to máte na 2,3" , tak mu říkám, že podle zatížení se fouká až do 3. "No ale plný stále nejezdíte,ne?" on zase. Říkám, že občas vozím vzadu lidi do práce. "Já jen jestli víte, na kolik to máte foukat" V tu chvíli jsem nevěděl, jestli mám brečet nebo se smát. Pak obešel auto a povídá " ta třetí brzdovka nesvítí? " říkám, že jo. "Tak proč tam máte tu nálepku" tak říkám, že ji sundám. Kupodivu ho vůbec nezajímaly fólie ani nalepené pedály. Pak pokračoval v kontrole, vlezl pod auto zajel na brzdy, zkontroval světla, povinnou výbavu atd. a nalepil nálepku. Spadl mi kámen ze srdce a najednou koukám, začíná odlepovat samolepku z brzdovky. Samozřejmě se mu roztrhla, tak ji tam nechal a říká " no účel to splnilo, teď vím, že už ji sundáte". Tož říkám, že určitě a v duchu si říkám " jasně, doma mám ještě jednu!"
Vyjel jsem z haly a šel si pro papíry. Paní u okýnka říká, ať chvíli počkám, než technik vypíše protokol, a tak jsem šel dokonat dílo zkázy a odlepil zbytek nálepky. Pak jsem si šel pro ty papíry no a tady je protokol.