Airbagy pri nehode
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já to říkám, kdo nedostane pořádně po čuni, tak neví co bypetulka píše:Ani jsem chodit nezačal, vlastně nikdo z nás. Je to 12 let stará událost a ovlivnila mně, co by řidiče takřka z povolání, velmi. Nenechal jsem hormony ani rozbouřit, tak jsem byl klidný při ježdění už ve svých osmnácti.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Test driver
Re: Airbagy pri nehode
Teraz v sobotu na Prime v relacii AUTOSALON rozbijali Ford Fusion....bural v 50 km rychlosti,skoro celne do odstaveneho vozidla a airbagy nestrelilo....takze asi o rychlosti to nebude..corsar píše:Len tak pre zaujímavosť, včera sme mali debatu s kamošom / Ford Explorer/ pri akej rýchlosti pri nehode sa strelia airbagy... niekde som počul, že už pri 40 km/h pri čelnom náraze sa strielajú je to pravda ?

-
- Pokročilý
Re: Airbagy pri nehode
Je to o zpomalení - je rozdíl jestli se bourá do pevné překážky, nebo do stojícího auta, které se také deformuje! Při nárazu do protijedoucího auta se však rychlostI obou aut SČÍTAJÍ!!zirafak píše:Teraz v sobotu na Prime v relacii AUTOSALON rozbijali Ford Fusion....bural v 50 km rychlosti,skoro celne do odstaveneho vozidla a airbagy nestrelilo....takze asi o rychlosti to nebude..corsar píše:Len tak pre zaujímavosť, včera sme mali debatu s kamošom / Ford Explorer/ pri akej rýchlosti pri nehode sa strelia airbagy... niekde som počul, že už pri 40 km/h pri čelnom náraze sa strielajú je to pravda ?![]()
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Bery
- Junior
Taky jsou čidla na karoserii. Počítač spočítá jakou jedeš rychlostí a vyhodnotí kolik si už zboural přepážek(popisuju to laicky,jinak to ani neumim) a dopočítá jak to asi bude pokračovat a podle toho vystřelí nebo ne!! Mno to co ten počítáč udělá za setinu bych já neudělal ani za tejden
V tom autosalonu to byla pecka ale přední přepážky v podstatě nebyli ani porušený takže nebyl důvod aby se airbagy pustili. 

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!