Tak to uz delali davno pred revoluci. Jezdil jsem na motorce, tak jsem mel nadhled a vzdycky jsme se na sebe zasmali - ja ze sedadla motorky a oni z hliny v prikope.ihrdlick píše:Tak jsem dostal informaci, že měšťáci si v některých případech budou lehat s radarem do příkopy hned za značku začátek obce. Neuvidíte ani auto, ani poldu...jen Vám přijde foto
Co mi říkali kolegové v práci co mají Octávky s tempomatem tak když máš třeba zařazenou 5 a jedeš s kopce tak tempomat umí brzdit jen tak že brzdí motorem a když je ten sklon takový že na tu 5 se auto zrychluje i když nepřidává tak to tempomat nemůže udržet.Si myslím.Tempomat neovládá jinak brzdy.Jen ho sešlápnutím brzdového pedálu vypneš.mory píše:Já nevím jak je to u fordu,ale u oktávky jde o elektriku přez počítač aten by neměl ani zrychlit a ani spomalit dokud nešlápneš na pedál a podle mě to je stejný princip u všech značek...třeba napíše někdo kdo ho má v fofo a zdělí co a jakJinak nová story od cajta chlap na kole způsobil dopravní nehodu s autem žádné škody nevznikli jen si cyklista zlomil při pádu ruku,dostal pokutu 25.000kč za zavinění dopravní nehody se zraněním...Kdyby neměl strach,že mu u soudu seberou řidičák tak se mohl pokutě vyhnout.Pointa: za to,že zranil sám sebe dostal stejně vysokou pokutu jako kdyby zranil cizí osobu
jo máme to dobře vymyšlený
![]()
![]()
no tak to je to co jsem myslel že vlastně tempomat je omezovač rychlosti který je možný podle potřeby měnit či vypínat...ale co je podstatné,že na rovině hlídá rychlost za tebe to je podle mě už dostatečná pomoc v tomhle silničním kocourkově...Damon píše:Co mi říkali kolegové v práci co mají Octávky s tempomatem tak když máš třeba zařazenou 5 a jedeš s kopce tak tempomat umí brzdit jen tak že brzdí motorem a když je ten sklon takový že na tu 5 se auto zrychluje i když nepřidává tak to tempomat nemůže udržet.Si myslím.Tempomat neovládá jinak brzdy.Jen ho sešlápnutím brzdového pedálu vypneš.mory píše:Já nevím jak je to u fordu,ale u oktávky jde o elektriku přez počítač aten by neměl ani zrychlit a ani spomalit dokud nešlápneš na pedál a podle mě to je stejný princip u všech značek...třeba napíše někdo kdo ho má v fofo a zdělí co a jakJinak nová story od cajta chlap na kole způsobil dopravní nehodu s autem žádné škody nevznikli jen si cyklista zlomil při pádu ruku,dostal pokutu 25.000kč za zavinění dopravní nehody se zraněním...Kdyby neměl strach,že mu u soudu seberou řidičák tak se mohl pokutě vyhnout.Pointa: za to,že zranil sám sebe dostal stejně vysokou pokutu jako kdyby zranil cizí osobu
jo máme to dobře vymyšlený
![]()
![]()
Člověče, já si té druhé ani nevšimlDamon píše:To je pravda,nejdříve je taková ta tabule co ukáže rychlost a pak jedna kamera a za přechodem pod výjezdem od te pumpy druhá!! Tak nevím když tam jsou 2 tak jestli to měří okamžitou rychlost nebo to měří průměrnou v tom úseku a pak to vyhodnotí
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů