Franku diky za cenne info, otazka je co meraju na tej EK lebo ako pise Foki, emisie sa zhorsia v technicaku udaje - s DPF su castice 0,002 a bez DPFvyse 0,020...ci to meraju to neviem, resp. aka je limitna hodnota ....zatial som tu na fore necital ze by niekto presiel cez EK s vykuchanym DPF aj ked Fapoff to slubuje a robi to uz dlhsie takze snad uz niekto bol na EK...
stande - prosim ta netrap sa s grafmi, mam z nich dojem, ze sa bavime o dvoch skupinach tuningu - ja sledujem normalny profituning vychadzajuci zo znalosti vlastnosti motora a prislusnou upravou map v RJ motora, tvoje krivky s takmer linearnym zvacsenim odpovedaju tieztuningu - powerboxu kde sa oklamanim hodnoty prietokomeru vzduchu alebo dokonca len teplomera, oklame RJ a ta zacne davkovat vacsie mnozstvo paliva, cim sa skutocne moze zvysit vykon...je to ale riesenie ktore si nemoze zvolit nikto kto ma trochu technickeho vedomia a svedomia lebo je to sice riesenie lacne ale to je jeho jedina vyhoda
PS:Odpovídal jsem už v první reakci na tvojí tuto otázku: "a po chipnuti aky mas dojem taha to rovnomerne ako predtym len tah je brutalnejsi, alebo to treba viac tocit ?" - tu si odpovedal, hoci si v tom aute v zivote nesedel...zaujimave....

profi chipnuta octavka taha pri 1900 kde ma obycajna Mmax len o nieco lepsie ale ked slapnem plny pri 2400 tak ten rozdiel je hodne velky a to je prosim o 500ot vyssie co je pre dizlaka dost pri jeho uzkom vyuzitelnom spektre otacok - na to som bol zvedavy, kde ma teraz polozene maximum a ci je vyrazne tak ako je napr. u spominanej Octavky, to ze pises ze motor treba menej tocit lebo je silnejsi snad kazdy kto sa zaujima o tuning...howgh
Focus II. kombi, Trend (A), 1,6TDCI 80kW 2006 , DPF vymeneny 2011, turbo 2009