Nejsi náhodou lesák nebo dokonce zvěrolékař? Po takovém mám auto. Patřím mezi ty, co o místo v zadním kufru nemjí nouzi. Momentálně mám prakticky 3 lékárničky. Tu, která vyhovuje vyhlášce (podle datumu) mám v pravé boční kapsi (v kufru). Tu která vyhovovala chvíli předtím, tu mám na malém kufříku s nářadím. A zbytky z té nejstarší mám v silonových sáčcích v rozkládací plastové přenosné krabici. Pokud není originální obal od obvazu poškozen, tak je obvaz pořád použitelný. Nejhorší jsou na tom náplasti, těm hodně rychle klesá lepivost. Kdo ale dnes nějakou náplast vůbec používá? Na zajištění obvazu jde použít sicherka (zavírací špendlík), pokud nemám něco modernějšího. Nůžky, pinzety a podobné, to je snad na doživotí.petulka píše:To víte, nutit lidi,aby dělali to za co jsou placení není jednoduchýNěkoho je potřeba zjebat ( kondomy)
někomu dát na tlamu ( rukavice, náplast) a někomu přistřihnout křidýlka ( nůžky).
![]()
Ale vážně,když převážnou část prac. doby strávíš v lese, tak často přijdeš ke škrábancům,odřeninám i horšímu.Taky poklízíš různou zdechlou zvěř. No a teď o prázdninách je les plnej ženskejch.
Tak to jsi můj člověk. Pradědeček byl hajný u knížete na Týře (Slezské Beskydy).petulka píše:![]()
![]()
![]()
Jsem to první, ale i ke druhému mám docela blízko. Lesnictví je takovej multifunkční obor, musíš si umět poradit se vším. V lese ti nepomůže ani právník, ani stavař, ani automechanik. Zbývá spoléhat se sám na sebe
![]()
K rezerve ti to nevleze? Ja tam mam narvane uplne vsechno, startovaci kabely, monterky, hadry, igelity, trojuhelnik, naradi, zvedak, ...martinsk píše:Nemáte niekto návod ako urobiť držiak na trojuholník v combi, alebo nejaké foto ako je to tam pripevnené. Videl som to v inom combi a nestihol som si to poriadne obzrieť. Mal tam aj uložené žiarovky.Skubi píše:jo jo , zlatý kombík, ten to má jak říká Ahmed na bocích pod polstrováním
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti