Foukal, i kdyz ho zapnes....
pokud je nekde v systemu prerusen nebo jiny odpor nez ma byt (standartne 2ohm) tak to rozsviti kontrolku, popripade rozblika...... a jakmile tu chybu napravite montazi spravneho odporu nebo airbagu tak kontrolka zhasne a je vse ok....
Boční airbag
- Samantus
- Junior
Re: Boční airbag
Martin
Ford Focus Combi 2016 1.6 Ti-VCT

Ford Focus Combi 2016 1.6 Ti-VCT
- TDCi
- Nováček
Chýbajúce čidlo pod sedačkou diagnostika nehlási ako chybu? Čidlo má byť len pod vodičovou sedačkou alebo aj spolujazdcovou. Ja nemám ani jedno, navyše pod spolujazdcovým to nie je ani kde napojiť,chýba protikus.Samantus píše:Foukal, i kdyz ho zapnes....
pokud je nekde v systemu prerusen nebo jiny odpor nez ma byt (standartne 2ohm) tak to rozsviti kontrolku, popripade rozblika...... a jakmile tu chybu napravite montazi spravneho odporu nebo airbagu tak kontrolka zhasne a je vse ok....
- foukal
- Nováček
Tak moje fofo má čidla na obou stranách a elektroinstalace je vedená pod kobercem.pokud bude zítra čas tak ti kouknu kam to vede. 

- TDCi
- Nováček
Díky za ochotu, ale už som ich podľa TIS našiel. Sú namontované na zadnej priečke uchytenia sedadiel.
-
- Nováček
Caute focusaci
Odbocim od temy a mozno aj trochu "naivne" sa chcem opytat na funkciu bocneho airbagu.
Vo svojom fucisikovi mam bocne airbagy. Nemam s nimi ziadnu skusenost (nastastie). Zato predne uz som si vyskusal a je to riadna pecka
. Z navodu viem, ze sa v priestore na prednom airbagu nic nesmie ukladat, co ma aj trochu stve, lebo moc nieje doriesene vyuzitie palubnej dosky. Skratka je k nicomu, nema vyuzitie. Ale podme k otazkam. Kupil som si potahy na sedadla, ktore maju na bokoch uvedene, ze su stavane aj na bocne airbagy. Avsak aj v tychto miestach je dost silny kus latky. Je tam vyznaceny symbol Airbag. To by bolo v poriadku avsak ked sa nad tym zamyslim, tak si neviem predstavit ako sa ten airbag dostane von z tej sedacky cez ten potah? Netreba ho v tychto miestach nejako rozstrihnut, alebo ako vlastne vyskoci ten bocny airbag? Celkom si to ani neviem predstavit ako to vlastne chrani
Velmi ma tato otazka zaujima. Ved naco to tam potom mam, ked to nema fungovat..

Odbocim od temy a mozno aj trochu "naivne" sa chcem opytat na funkciu bocneho airbagu.
Vo svojom fucisikovi mam bocne airbagy. Nemam s nimi ziadnu skusenost (nastastie). Zato predne uz som si vyskusal a je to riadna pecka

Velmi ma tato otazka zaujima. Ved naco to tam potom mam, ked to nema fungovat..
Ford Focus combi 1,8 TDCi, 74 KW, 2004
-
- Test driver
Ak je to miesto,kade si Airbag najde cestu von na sedacke priamo z vyroby a neboli na nom spravene neodborne zasahy,najde si cestu von sam,aj bez tvojho rozstrihnutia.To iste sa tyka aj dodatocne montovanych potahov,samozrejme za predpokladu,ze maju urcity etest a schvalenie podla predpisov vyrobcu.
Ak teda je vsetko podla popisu,najde si bocny airbag sam cestu von a v maximalnej moznej miere Ta ochrani.

Ak teda je vsetko podla popisu,najde si bocny airbag sam cestu von a v maximalnej moznej miere Ta ochrani.

- madbugie
- Zkušený
myslím, že je to robené tak, že v mieste kde je umiestnený airbag je jednoduché šitie, alebo je použitá slabšia niť,... čiže pri tom tlaku ktory v airbagu vznika dojde k roztrhnutiu toho šitia a tak isto by mali byt riešené aj nové poťahy ktoré nesú značku airbagu... roztrhnú šev.... takto to bude riešené aj so samotnou sedačkou v miestach kde je airbag je jednoduché šitie alebo slabšie nite...
tak ako ked máš úzke gate sadneš si a gate spravia trrrrrrrrrrrrrrrrr
tzv. "veletrh"
ale nikto z nás to radšej skúšať dobrovolne nebude...
tak ako ked máš úzke gate sadneš si a gate spravia trrrrrrrrrrrrrrrrr

ale nikto z nás to radšej skúšať dobrovolne nebude...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta