Tuning, styling
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Stigi musím tě zklamat, ale bohužel není možné sehnat zadní nárazník na Focus s CZ atestem. S TUV seženeš, ale to prý na STK neuznaj....policajti to uznávaj když sebou vozíš ten certifikát. Jedině nějakej origo ford, kterej ti zapíšou do techničáku a zmíněj tam změnu rozměrů automobilu. Já najezdim se svim FoFo (a ty víš jak vypadá) tak 10k ročně převážně Praha - Brod kde je koncentrace cajtů celkem vysoká a žádnej problém....musim zaťukat....ale taky mě ještě nikdy na kontrolu nestaveli. Pokud ti kola nelezou ven z blatníků a vejfuk neřve na celé kolo tak tě z 90% nechaj bejt, když máš fakt decentní autí tak se jim to naopak líbí a i pochválí. Snaž se, ale mít na 100% úrovní povinou výbavu....na to sou hákliví. Ono kolikrát ani nepoznají jestli je ten nárazník origo nebo ne… a vážně netušim jak by ti mohli dokázat, že je bez atestu. Můžou ti ale vzít tvuj malej techniček a poslat tě na STK na přezkoušení.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Momentalne jsem se na to vyprdnul. Uz jsem vic jak mesic nejezdil a musel jsem to urychlene resit, takze jsem dal zpatky origo ford a konecne po velmi dlouhe dobe jezdim... supr pocit.
V TP mam napsany, ze auto muze mit spoilery, pricemz rozmery auta nesmi presahnout XY. Otazka je jak si to vylozit.
Jediny co jsem udelal je, ze jsem misto posledniho dilu vyfuku dal ladeny Remus primo na Focuse, ale docela me to zklamalo. Cekal jsem zcela jiny zvuk. Mozna bude taky problem v tom, ze mam vybrany prostredni dil vyfuku a ne jak me puvodne vsichni utvrzovali, ze posledni.
Jeste porad jsem nedal ten kit sani a chystam se na nejake kridlo-strisku, ale nemuzu nic vybrat.
Zato predni naraznik uz mam vybrany... je to novinka roku 2006 a limitovana serie, aspon vcetne TUV... doufam, ze i TUV u nas bude co nejdrive uznavany, protoze mam pocit, ze jsem jedina zeme v EU, ktera nemecke TUV neuznava.
V TP mam napsany, ze auto muze mit spoilery, pricemz rozmery auta nesmi presahnout XY. Otazka je jak si to vylozit.
Jediny co jsem udelal je, ze jsem misto posledniho dilu vyfuku dal ladeny Remus primo na Focuse, ale docela me to zklamalo. Cekal jsem zcela jiny zvuk. Mozna bude taky problem v tom, ze mam vybrany prostredni dil vyfuku a ne jak me puvodne vsichni utvrzovali, ze posledni.
Jeste porad jsem nedal ten kit sani a chystam se na nejake kridlo-strisku, ale nemuzu nic vybrat.
Zato predni naraznik uz mam vybrany... je to novinka roku 2006 a limitovana serie, aspon vcetne TUV... doufam, ze i TUV u nas bude co nejdrive uznavany, protoze mam pocit, ze jsem jedina zeme v EU, ktera nemecke TUV neuznava.
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Poslední díl vejfuku je u Focuse jen takový "přicmrdávač" ...věčinu práce odvede střeďák, který je nenormálně velký.
Máš někde fotku toho tebou vybraného new nárazníku? Je z laminátu a má TUV?
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Cau, prave proto, ze mam vybrakovany stredni tak mam obavy jestli me kvuli tomu nespadl kroutak v nizsich otackach.Frost píše:Poslední díl vejfuku je u Focuse jen takový "přicmrdávač" ...věčinu práce odvede střeďák, který je nenormálně velký.
Ten naraznik je laminat a ma TUV.
Naposledy upravil(a) stigi dne 10.03.2008 06:31, celkem upraveno 1 x.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- misoo