Tož chlapi tak koho to je

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 210&t=9279
TDCISilver píše:Koho pak jsem to neská potkal ?
Původně jsme si mysleli že to je nový objev v Žatci,po domácím rozboru jsme zjistili že jde o noell 78 poněkud změněné podobě zadní části.
viz foto
![]()
![]()
Kde bydlíš v tom městě duchů ŽatciLašty píše:Bohužel já to nejsem a jsem taky ze Žatce a tak mě napadá že tebe jsem také ještě nezahlídl.. A to koukám když jezdím po žatci po fordech a na podložky
To máme ten Žatec velikej
TDCISilver píše:Kde bydlíš v tom městě duchů ŽatciLašty píše:Bohužel já to nejsem a jsem taky ze Žatce a tak mě napadá že tebe jsem také ještě nezahlídl.. A to koukám když jezdím po žatci po fordech a na podložky
To máme ten Žatec velikej
Ale tuším 12.12 okolo poledne jsem zahlídl na kruháči u kostela FF stříbrný hatch mněl podložky a řídila žena a koukala na nás......
Lašty píše:Jestli chceš mohu ti to upřesnitjestli víš kde je sportovkabar cihelna tak v těch místech se nacházím
a zítra pojedu k rodičům na návštěvu takže tam budu. Koukal jsem na mapu do silver squadron a zjistil jsem, že bydlíš v družstevní jo
to je kousek ode mě
Jjo tak jsem to jáTDCISilver píše:Lašty píše:Jestli chceš mohu ti to upřesnitjestli víš kde je sportovkabar cihelna tak v těch místech se nacházím
a zítra pojedu k rodičům na návštěvu takže tam budu. Koukal jsem na mapu do silver squadron a zjistil jsem, že bydlíš v družstevní jo
to je kousek ode mě
není to tvoje náááhodou.
..... zdravím, blikám světlama ale ty neee prostě nezdravíš kolegyodbočuješ v poho za nákupama do TESCA Žatec
copak mněli v akci tak důležitého ....
Jel jsem na pumpu OMV oproti tobě..... ale nic![]()
Cestou zpátky to mladá vyblejska na parkovišti u Tesca samosebou i sebe
V první moment jsem si tě ani nevšimlTDCISilver píše:Takže neská u kulaťáku Kaufland Žatec stříbrný Fíkus bylo jasné že to je Lašty.
Mávačka z Dacie Duster 4x4 full,jste koukali proč mávají ti lidi že?
Byl jsem zamaskovaný
![]()
INFO zde: http://autoklubdacia.cz/forum/viewforum.php?f=17
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host