APPLE I PHONE 3G

Moderátor:phofy
WnemOne
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: APPLE I PHONE 3G

Příspěvek od WnemOne » 27.07.2008 17:39

wlk: jj bracha dojde az koncom spetebra ... ona ma macBookPro ja mam eMac ale este G4 -ku moja baba ide kupovat teraz mac Book ...a ja novy eMac, ale to az neskorsie ... mam doma aj PC a nech si hovory kto chce co chce ale s apple je pre man lepsia praca ... a take somariny ako iPod a podobne to mame snad vsetci v rodine :D

PS: mam kamosa co robi v apple centre v BA, tak sa ho mozem popytat ako to bude s iPhonom na SR (podobne to bude mozno aj v cechah)
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45
Obrázek

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 27.07.2008 19:36

wlk píše:Kasha: dá se sehnat třeba na aukru,ale koupit ho rozumně třeba do 8500, což je sllušná cena prakticky nelze...oficiáln už se nikde sehnat nedá, je vyprodanej. to udělali samozřejm naschvál, potřebují teď prodat IP3G 8) nicméně ani na iphone fóru jsem ještě nezaregistroval, že by tam 3géčko někdo měl, takže jsou to všechno zatím spekulace...když pojedeš někdy přes Brno, tak dej vědět, můžem se potkat, mrkneš na IP, pokecáme o autech...ale jak jsem psal, mrkni na to fórum, je tam o IP úplně všechno.
jinak ještě pro případný zájemce o 3G, sice se dá koupit, ale odblokace na něj ještě není, nefunguje zatím ani pořádně installer-je tam místo něj jiná aplikace, takže tady v ČR to asi zatím nemá moc smysl, resp. tipuju minimálně 1-2 měsíce než se prolomí blokace...

WnemOne: to su rád, že tady nejsu sám applista :mrgreen: na čem fičíš? macbook, Imac, mini ?? kdy dofrčí ten brácha? jestli ještě před uvedením na trh tady, hoď mi pak první dojmy :) to by mě docela zajímalo jak to bude v reálu..
díky z aodpovědi, už sem to forum zlehka projel a napsal na inzerci prodám, takže už píšu z jedním z týpků jestli mi ho sežene, ale budu si muset počkat na odblokování, ale za cenu velice slušnou 12500 za 16GB což je hezký. Jinak Brno mám kousek (sem z vyškova) a jezdím tam skoro furt :D v úterý beztak zase pojedu 8)
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 30.07.2008 16:45

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

kasi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasi » 30.07.2008 17:36

jj taky sem četl je i ipod :idea:
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia
Obrázek

WnemOne
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WnemOne » 31.07.2008 01:01

toto je svinstvo .. zneuzivat napady inej znacky :? :x
Obrázek

AberF
Junior
Junior

Příspěvek od AberF » 31.07.2008 08:39

koukal sem na nej kdyz sem byl ve statech a musim rict ze iPhone je peknej, ma ultrakvalitni display, ovladani gesty je taky prima, ale ja pouzivam telefon hlavne na volani, a jelikoz sem "ajtak" tak neudelam ani ranu bez notase, takze sem si ho nekoupil a radeji sem si tam misto toho koupil naslapnutej MacBook a to je panecku vec a vysel jen o par tisicek draz nez iPhone z Francie :twisted:
\\edit: jeste jeden poznatek - JELIKOZ UZ TO NEBUDE JEN SEDEJ DOVOZ, BUDE HO MIT KAZDEJ .............. (misto tecek si doplnte co chcete :wink: :lol: ) takze se z toho stane tuctovka co si bude moct dovolit i lopata a uz nebude nikdo vyjmecny
jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver

WnemOne
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WnemOne » 31.07.2008 11:25

myslis orig iPhone ? no myslim ze nadobudacia cena este stale bude triedit socialne vrstvy ....
Obrázek

AberF
Junior
Junior

Příspěvek od AberF » 31.07.2008 15:20

jj, myslim orig iPhone. Podivej, loni sme se zadluzily u splatkovejch spolecnosti dohromady cca 900 mld, tak se vsadim ze kvuli iPhone se zoufalci i zadluzi koupi ho dotovanej a jeste ke vsemu na splatky :( takze zadluzenost jeste vzroste nejmin o par milionku :D

SnY
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnY » 31.07.2008 16:34

Kasho asi záleží na co Iphone 3G chceš. Já o něm taky uvažoval, protože pracuju přímo o mobilního operátora a mám nárok vybrat si pro testy jakýkoliv "smart" telefon. Protože od něj ale chci spíš praktický věci (komunikace, diář, pda) než pěkný efekty, dám přednost telefonům s otevřenějším systémem (ideálně Google Android, ale na ten je ještě brzo tak si asi vezmu HTC Touch Pro). Jsem ale smířený s tím, že tyhle univerzální řešení dělají sice spoustu věcí, ale žádnou pořádně...
FF II 2007.5 HTB Ocean Blue 5dv. Obrázek ; ex-FF II ST 2007.5 Obrázek

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 31.07.2008 17:09

SnY píše: Jsem ale smířený s tím, že tyhle univerzální řešení dělají sice spoustu věcí, ale žádnou pořádně...
nato mě napadl jen :D :D :D
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

WnemOne
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WnemOne » 31.07.2008 22:25

myslim si ze produkty apple nie su o efektoch ... :|
Obrázek

wlk
Junior
Junior

Příspěvek od wlk » 31.07.2008 22:47

Sny: no, tak že by byl Iphone nepraktický bych opravdu neřekl...a že to je jen o efektech to už vůbec ne, měl sis ho vybrat a za pár dní bys možná změnil názor...
Focus combi II Trend 11/2006 1,6 74kw https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =97&t=7888
Obrázek

WnemOne
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WnemOne » 31.07.2008 23:25

AberF píše:jj, myslim orig iPhone. Podivej, loni sme se zadluzily u splatkovejch spolecnosti dohromady cca 900 mld, tak se vsadim ze kvuli iPhone se zoufalci i zadluzi koupi ho dotovanej a jeste ke vsemu na splatky :( takze zadluzenost jeste vzroste nejmin o par milionku :D
vidis, takto ma nenapadlo rozmyslat... mozno preto, ze nenavdim uvery (vseobecne) na blbosti a to boz na vianocne darceky ... nj, z tohto uhla pohladu mas asi aj pravdu :? :wink:
Obrázek

AberF
Junior
Junior

Příspěvek od AberF » 01.08.2008 08:23

njn, tomu se rika "vlastnit iPhone za kazdou cenu" :roll:

BTW: k aplikacim na iPhone, jsou to stejne prevazne widgety a ne nic poradnyho a plnohodnotnyho jako na win mobile, protoze Apple sice pustil do sveta kody, ale jen na "pitominky", na tom poradnym porad sedi a nepusti to ani kdyby jim nehty trhali :) priznam se ze mam dva telefony HTC Touch (soukromej) a HTC TyTN II (pracovni) na ktery si muzu dat co potrebuju, a mimochodem se mi ten Touch libi vic nez iPhone

SnY
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnY » 01.08.2008 10:22

WnemOne píše:myslim si ze produkty apple nie su o efektoch ... :|
Takhle striktně jsem to nemyslel. Apply (počítače) jsou pro mě dávno symbolem sladěného hardwaru a softwaru, který plní poctivě to co od něj uživatel chce. Kdysi jsem i slyšel vtip, že rozdíl mezi Mac a PC uživatelem je, že ten Mac uživatel nezná odborné pojmy jako "operační systém" (protože neměl takové potíže, aby se musel zajímat co je pod pokličkou).

Design/vzhled byl u Applů ale taky důležitý. A v případě iPhone mám "dojem", že předběhl kvalitu sw řešení (které je ale hodně inovativní - viz jeho rozhraní/ovládání/koncepce online komunikátoru).

Nechci tady ale soudit nepřítomného. Ptal ses jen na názor. Až se bude prodávat, vyzkouším ho.

Třeba do té doby dodělají i chybějící funkce jako MMSky, záznam videa, copy/paste, přehrávač Flash animací/aplikací, hlasové vytáčení, jiné Bluetoothové služby než jen hands-free (chybí tam přenos souborů, synchronizace, připojení PC přes iPhone k Internetu) ...
FF II 2007.5 HTB Ocean Blue 5dv. Obrázek ; ex-FF II ST 2007.5 Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“