Osobne jsem se na to vyprdnul. Pres zapalovac nic nemam a tahat do te doury pro baterku jeste dalsi kabely by se pletlo, tak jsem baterky rychle prohodil. Denni pocitadlo km se nevynulovalo, el. okna mam jen vpredu a auto jelo hned uplne v pohode. Osobne bych se toho nebal. Jedine, co mi nesedelo, byla prumerna spotreba, ktera se patrne vynulovala, ale to me netankuje.phofy píše:Chci se jenom zeptat jestli jste někdo zkoušel připojit záložní baterii (pro zálohování, aby se auto nemuselo znova programovat) , když jste autobaterii odpojili a dobíjeli![]()
Mám 12V 1,2 Ah záložní do alarmu a tu připojuju do zásuvky pro zapalovač,jenom dávám bacha abych si někde neškrt při odpojování konektorů z baterie.Odpojený +pól hned radši zaizoluju.phofy píše:Chci se jenom zeptat jestli jste někdo zkoušel připojit záložní baterii (pro zálohování, aby se auto nemuselo znova programovat) , když jste autobaterii odpojili a dobíjeli![]()
Když tam dáš diody, tak je to v pohodě, tak to můžeš mít připojený ještě než odpojíš baterkupkadecka píše:9V baterka? Jak si to představuješ, zapíchnout ji do konektoru zapalovače a pak se jít šťourat pod kapotu, abys odpojil autobaterii? Do tý doby by ta devítka mohla i vybouchnout, bude se totiž slušně dobíjet právě z 12V autobaterieNebo nejdřív odpojit autobaterii a pak tam připojit tu 9V? Jak dlouho se ta paměť udrží bez napájení?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti