jaj, tak potom pohodaFuks píše:Jezdit můžeš, ale nesmíš šlapat na pedály

tak tak, opierka bude az v 1500 - 2500 casti !Fuks píše:Damon píše:Tak v tom případě by se spíš dalo mluvit o telenovele.
Hele hlavně dej pozor aby jsi si nepopletl brzdu se spojkou a nenalepil to obráceně.
Teď jsem pochopil, proč se nedělala ta opěrka pro nohu, to aby se dalo navázat novou sérii dílů

Tak to je ještě čas, ale budu to tady sledovat, aby mi některý díl neunikl. Pak už bych to nedohnalmisoo píše:tak tak, opierka bude az v 1500 - 2500 casti !Fuks píše:Damon píše:Tak v tom případě by se spíš dalo mluvit o telenovele.
Hele hlavně dej pozor aby jsi si nepopletl brzdu se spojkou a nenalepil to obráceně.
Teď jsem pochopil, proč se nedělala ta opěrka pro nohu, to aby se dalo navázat novou sérii dílů

bohate bude stacit kazdy 10 dielFuks píše:Tak to je ještě čas, ale budu to tady sledovat, aby mi některý díl neunikl. Pak už bych to nedohnalmisoo píše:tak tak, opierka bude az v 1500 - 2500 casti !Fuks píše:

na fotkach nic moc, ale nazivo je to super, velmi sa to tam hodi !
  na fotkach nic moc, ale nazivo je to super, velmi sa to tam hodi !   

tiez som o tom rozmyslal, ale v navode bolo, ze nelepi polystyren a to je cca plast, tak som nechcel riskovat. daj potom vediet, ked sa mi tie chemoprenove odlepia, tak tam fuknem ten epoxydmilos83 píše:Já jsem je lepil o víkendu dvousložkovým epoxidovým lepidlem. Vzal jsem s tím i plastový plyn a zatím to drží. Snad to za jízdy neupadne a nerozbiju si hubu.

ja som do toho musel po 38 hodinach, tak dufam ze to nevadi...
 ja som do toho musel po 38 hodinach, tak dufam ze to nevadi... 

Tak zatím drží jako přibité.misoo píše:tiez som o tom rozmyslal, ale v navode bolo, ze nelepi polystyren a to je cca plast, tak som nechcel riskovat. daj potom vediet, ked sa mi tie chemoprenove odlepia, tak tam fuknem ten epoxydmilos83 píše:Já jsem je lepil o víkendu dvousložkovým epoxidovým lepidlem. Vzal jsem s tím i plastový plyn a zatím to drží. Snad to za jízdy neupadne a nerozbiju si hubu.
drzim palce nech si tu hubu nenabijeme !!
PS: ako si prezil 48h bez auta ????ja som do toho musel po 38 hodinach, tak dufam ze to nevadi...
 Ani snad už nehrozí že by upadly. Jinak 48 hodin jsem nečekal. Koupil jsem rychle schnoucí epoxid a ten za hodinu byl suchej. Těch 48 bych nepřežil. Takhle dlouho bez auti.
 Ani snad už nehrozí že by upadly. Jinak 48 hodin jsem nečekal. Koupil jsem rychle schnoucí epoxid a ten za hodinu byl suchej. Těch 48 bych nepřežil. Takhle dlouho bez auti.  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů