jaj, tak potom pohodaFuks píše:Jezdit můžeš, ale nesmíš šlapat na pedály![]()

tak tak, opierka bude az v 1500 - 2500 casti !Fuks píše:Damon píše:Tak v tom případě by se spíš dalo mluvit o telenovele.![]()
Hele hlavně dej pozor aby jsi si nepopletl brzdu se spojkou a nenalepil to obráceně.
Teď jsem pochopil, proč se nedělala ta opěrka pro nohu, to aby se dalo navázat novou sérii dílů![]()
![]()
Tak to je ještě čas, ale budu to tady sledovat, aby mi některý díl neunikl. Pak už bych to nedohnalmisoo píše:tak tak, opierka bude az v 1500 - 2500 casti !Fuks píše:Damon píše:Tak v tom případě by se spíš dalo mluvit o telenovele.![]()
Hele hlavně dej pozor aby jsi si nepopletl brzdu se spojkou a nenalepil to obráceně.
Teď jsem pochopil, proč se nedělala ta opěrka pro nohu, to aby se dalo navázat novou sérii dílů![]()
![]()
bohate bude stacit kazdy 10 dielFuks píše:Tak to je ještě čas, ale budu to tady sledovat, aby mi některý díl neunikl. Pak už bych to nedohnalmisoo píše:tak tak, opierka bude az v 1500 - 2500 casti !Fuks píše:
![]()
![]()
tiez som o tom rozmyslal, ale v navode bolo, ze nelepi polystyren a to je cca plast, tak som nechcel riskovat. daj potom vediet, ked sa mi tie chemoprenove odlepia, tak tam fuknem ten epoxydmilos83 píše:Já jsem je lepil o víkendu dvousložkovým epoxidovým lepidlem. Vzal jsem s tím i plastový plyn a zatím to drží. Snad to za jízdy neupadne a nerozbiju si hubu.
Tak zatím drží jako přibité.misoo píše:tiez som o tom rozmyslal, ale v navode bolo, ze nelepi polystyren a to je cca plast, tak som nechcel riskovat. daj potom vediet, ked sa mi tie chemoprenove odlepia, tak tam fuknem ten epoxydmilos83 píše:Já jsem je lepil o víkendu dvousložkovým epoxidovým lepidlem. Vzal jsem s tím i plastový plyn a zatím to drží. Snad to za jízdy neupadne a nerozbiju si hubu.
drzim palce nech si tu hubu nenabijeme !!
PS: ako si prezil 48h bez auta ????ja som do toho musel po 38 hodinach, tak dufam ze to nevadi...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů