Na 99% oba stocene ako zakon kaze

Nemusi to hned byt olej vo vode, mozno na nom robili rozvody a mechanik nemal ruzovu chladiacu zmes, tak nalial tu zelenu. Preco ale robili rozvody po cca 90k km

Možná si mechanik přihnul "zelenou"V12 píše:Nicco :
Na 99% oba stocene ako zakon kazeMoj Plechac pochadzal prave z tohto podniku.
Nemusi to hned byt olej vo vode, mozno na nom robili rozvody a mechanik nemal ruzovu chladiacu zmes, tak nalial tu zelenu. Preco ale robili rozvody po cca 90k km
Motor není tak špatný, akorát je tam to pitomé sítko v mazacím kanálu turba na zachytávání pilin, které se pak ucpe a dělá problémy. Stačí ho pravidelně čistit, eventuálně úplně odstranit a mělo by to být lepší.V12 píše:Kupit jazdeny 1.6 TDCI je riadne riziko. Ten, kto ho strcil do Aciek velmi dobre vedel, preco prave tam, kde ho pri predaji poriadne osklbu. No predal ho prave tam z dovodu, ze sa zbavil zodpovednosti za to turbo, ktore mu uz hukalo ale zamaskoval to hustym olejom (oblubeny to trik, ktory za predpokladu neposkodeneho kompresoroveho kola spolahlivo zabera). A ze to Acka neuznali ako skrytu zavadu ? Ani sa nedivim, neuzna to ziadny znalec - jedna sa o prevadzkove opotrebovanie, po internete je spusta staznosti specialne na tieto motory, ako zeru turba. Niektore na 2000 km aj 5 kuskov, ze liborm. Ze to bazarnik uznal mne bola len otazka stastia - slo mu o dobre meno podniku a spokojneho zakaznika, co som istu dobu po tej jeho dotacii vo vyske 450 EUR aj bol. Po zisteni, ze 90% Fordov ma poriadne zmotanych sa na F1 autobazar Sladkovicovo pozeram uz inak - momentalne tam ma 7 Fordov, nestocena bude mozno iba ta Kuga (http://www.autobazarf1.sk), aj o tom ale dost pochybujem.
NIE, ten motor je cely zle !Lunaris píše: Motor není tak špatný, akorát je tam to pitomé sítko...
Sdružení na ochranu vlastníků aut Sova tvrdí, že stav vozů odpovídá používání na dráze, podle předsedy sdružení Zbyňka Veselého sloužily jako pojízdné dílny.
"Není asi třeba zdůrazňovat, jaký vliv mělo používání vozů Českými drahami na jejich technický stav, najeté kilometry a morální hodnotu," řekl Veselý, podle kterého jde o auta za hranicí životnosti.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů