Tak budeš líp prohrnovatneodees píše:Podotýkám ale, že ten dotyčnej to psal ze srandyneodees píše:Jojo, ve středu tam pujde. Psal mi kdosi že by to tam nedával, že zima ještě přijde, a já na to že co bych měl teda dělat příští zimu?to bych to měl asi přehodit zpátky?
![]()
no ale co když to ještě bude krutý?
Tlumiče,pružiny
-
Fuks
- Zkušený

-
Fuks
- Zkušený

Re: pružiny Focus
wenzel píše:K Vaší diskusi o pružinách : Pružina Eibach se snížením tuším 35 mm jsem měl na FO 1,8 TDDi combi, na původních tlumičích a bez problému, řekl bych optimální výška. Měnil jsem je za původní jen proto, že jsem Fo prodával a kupující z toho měl strach. Tak mám přední i zadní volné na prodej, cena 3.500,- Kč.
Ty pružiny dej do rubriky ,,Bazar - Prodej" tam si toho všimne víc lidí.
- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pánové, kde si můžu nechat otestovat tlumiče a ev. za kolik? Rád bych zjistil jejich stav zda šetřit na Eibach tlumiče, a nebo prozatím nechat orig. Vidím, že zda vzít komplet, a nebo jen pružiny je zde věčná diskuze. Jinde zavrhují použití samotných pružin automaticky. Auto údajně klesne, ale to je všechno.
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Charakteristka pruzin a charakteristika tlumicu by se mela doplnovat.Magic píše:Pánové, kde si můžu nechat otestovat tlumiče a ev. za kolik? Rád bych zjistil jejich stav zda šetřit na Eibach tlumiče, a nebo prozatím nechat orig. Vidím, že zda vzít komplet, a nebo jen pružiny je zde věčná diskuze. Jinde zavrhují použití samotných pružin automaticky. Auto údajně klesne, ale to je všechno.
-
Fuks
- Zkušený

- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Fuks
- Zkušený

Koukni se třeba sem:Magic píše:Odkud nejlevněji komplet pro 1,6 hatch ?
Pevný:
http://www.fun-tuning.cz/index.php?page ... yp=&lang=0
Nastavitelný:
http://www.fun-tuning.cz/index.php?page ... =29&lang=0
Ten pevný koupil neodees a má fotku na předchozí straně.
Já mám od nich KW -40/-40
- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior

No ono to je asi tak: mohl jsem si koupit Eibach, peníze by jsem na to měl, jenže kamarád co pracuje ve Fordu mi poradil ( má s tím velké zkušenosti) Firma Eibach je starší, větší a může si dovolit větší reklamu, sponzoring různých mototýmů. Na druhé straně Supersport je mladší a menší firma, ale kvalitou je na zcela stejné úrovni jako Eibach. Plyne z toho že u Eibachu si připlatíš za značkuMagic píše:Já měl na mysli spíše Eibach, nechci hanit Supersport - neznám ho. Patří mezi ty levnější. Do dalšího příspěvku jsem to již nenapsal za což se Ti omlouvám a děkuji za info.
- neodees
- Junior

- neodees
- Junior

Takže pružiny a tlumiče namontovaný, a ted to objektivně shrnu: co se týká tvrdosti je to o trochu tvrdší než se sériovýma ale to opravdu jen nepatrně a komfort zůstal zachován. Jízdní vlastnosti se změnily a to hodně, auto skvěle sedí a perfektně drží stopu. Měl jsem trochu strach že to bude horší, jsem ale překvapenej a každýmu kdo se do toho chce pustit to jen vřele doporučuju.
jinakj pro upřesnění je to podvozek Supersport tlumiče i pružiny snížení 40/40 mm a cena 8950,- kč, (samo že bez práce)
-
Fuks
- Zkušený

Nepletu se, byl jsi to ty co mi psal SZ ohledně podvozku. Pokud ne, tak mne oprav. Jsem rád, že máš naprosto stejný hodnocení jako já, takže jsem ti nelhal.neodees píše:Takže pružiny a tlumiče namontovaný, a ted to objektivně shrnu: co se týká tvrdosti je to o trochu tvrdší než se sériovýma ale to opravdu jen nepatrně a komfort zůstal zachován. Jízdní vlastnosti se změnily a to hodně, auto skvěle sedí a perfektně drží stopu. Měl jsem trochu strach že to bude horší, jsem ale překvapenej a každýmu kdo se do toho chce pustit to jen vřele doporučuju.jinakj pro upřesnění je to podvozek Supersport tlumiče i pružiny snížení 40/40 mm a cena 8950,- kč, (samo že bez práce)