ST ako rodinne auto - 2 deti

Moderátor:phofy
Odpovědět
killerhammer
Test driver
Test driver

Re: ST ako rodinne auto - 2 deti

Příspěvek od killerhammer » 04.07.2011 14:49

Tesna píše:Takže pokud máš můj argument za hloupý, pak máš také zajisté po ruce statistiku, kdy si lidé koupili malé auto "pod tlakem" a kdy ho skutečně chtěli, protože si vyhodnotili, že jim prostě stačí.
Nechcel som Ťa uraziť, podobný argument tu písali viacerí 8O
Samozrejme, že tú štatistiku nemám, vychádzam len z toho čo poznám.
Ja mám tiež malú Fabiu do mesta a vozím v nej aj 2 deti ale to auto nenazývam "rodinným" :mrgreen:
A všetkých ľudí ktorých poznám, ktorí majú takéto malé auto ako "rodinné" by chceli väčšie (lebo sa s nimi často rozprávam) :idea:
Väčšina z nich si ale namiesto veľkého auta, kúpi niečo dôležitejšie, proste priority nepustia a keď máš deti, peňazí nazvyš nie je.
Neviem, možno žijem na inej planéte, kde malé autá ani ST-čka nie sú rodinné autá 8)
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

rest
Junior
Junior

Příspěvek od rest » 04.07.2011 15:01

killerhammer píše:Bol som teraz na jednej rodinnej chate.
Bolo tam medzi autami, čo slúžili ako rodinné autá pre rodiny s 2 deťmi pár Fordov, tak ich vymenujem:
Ford C-Max, Ford S-Max, Ford Mondeo kombi :idea:
Podľa mňa, každý kto má peniaze na ST a jeho prevádzku ale myslí predovšetkým na rodinu a nie na seba, zvolí jeden z týchto Fordov 8)
ST je pre chlapcov v šiltovkách, ktorí sa starajú hlavne o seba :mrgreen:
Tiež si myslím čo KH. ST ako rodinné auto si na rovinu povedzme, je trošku úlet.
Ja som už mal ST takmer objednané, ale "nečakane" :D prišlo 2-hé bábo a ustúpil som. A to som mal už povolenie od všetkých :palec_nahoru:
ST je mojim snom, ale nebudem si to zdôvodňovať a trápiť tým donekonečna okolie. Inak to nové ST v kombíku sa mne osobne celkom pozdáva - ale teraz potrebujem mondejko + firemný maxikombik na 2 kočíky.
Ford MONDEO MK4, 2.0 Duratec HE - 107kW, liftback, Thunder metalíza, disky 18" Obrázek

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 04.07.2011 15:42

Rest, aký maxikombík si si objednal ako rodinnné auto?

rest
Junior
Junior

Příspěvek od rest » 04.07.2011 16:24

Keďže podmienka bolo 4x4 a nemecká produkcia, vypadlo z toho jediné možné riešenie - Superb.
Passat bol moc vďaka DSG a Insignia slabý motor. Najviac som chcel Mondeo, aj som ho už mal(aj vďaka tunajším kontaktom predobjednané) 200koní a plná výbava, ale Ford holt drží 4kolku len v Kuge. Škoda no, tak som v Škode :?
Ford MONDEO MK4, 2.0 Duratec HE - 107kW, liftback, Thunder metalíza, disky 18" Obrázek

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 04.07.2011 16:50

:(

KUTY

Příspěvek od KUTY » 04.07.2011 21:02

rest:

1) no neviem, ale Insignia je v pohode, aj s tym maximom pod kapotou co ma...ale budiz
2) stale som sa nedockal od nikoho vyklad definicie "vhodny motor"...vsetko zalezi od vyuzita auta
3) Kuga je slaby odvar Pajera a Ford by sa mal fakt zamysliet, preco nedava 4-kolky do viacerych typov resp. modelov

ale nazad k teme: Dzefino, s ST budes frajer a fakt si to uzijes ale kupil by som ho jedine vtedy, ak by som mal firemneho kombika, kludne aj Fabiu, ktoru mozu decka zaspinit resp. mozem ho brat ako priemyselneho pomocnika a ST by som mal ako zabavu...vitazi rozum :nixw:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“