Porouchané PC
- Stehnak
- Test driver
Re: Porouchané PC
Drazi PC odbornici. Muzu smazat adresare - viz obrazek z WinXP rootu? Jsou to zaplaty, ze? Kdyz vim ze zadnou nebudu odinstalovavat, muzu tyto adresare zrusit / smazat?
Diky za odpoved.
Diky za odpoved.
- Přílohy
-
- win_XP.JPG (23.37 KiB) Zobrazeno 2800 x
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
-
- Junior
- Stehnak
- Test driver
Tam jsou asi "nainstalovane" ty zaplaty ze...
Zbytek teda muzu "killnout"?
Zbytek teda muzu "killnout"?
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
-
- Junior
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jedine .NET FW 1.1 ma jiny runtime nez vsechny ostatni. Vsechny ostatni, kdyz nainstalujes 3.5 (coz je nejnovejsi), tak zahrnuji vsechny predchozi krome 1.1. Takze soucasti 3.5 je 3.0 a 2.0. Proto staci instalovat jenom 3.5 a pokud mas jeste aplikace psane v 1.1, tak jeste tu.Simi píše:mám pocit že je dobrý nainstalovat víc verzí. Je 1.x, 2.x a 3.x . Mezi verzí 1 a 2 a 3 není jen ten rozdíl že by to bylo aktualizovaný (apoň tak mi to řekli v servisu). Já mám nainstalovaný všechny 3 verze. Třeba se teď dozvím že je mám všechny tři uplně na h...o

napriklad obrazek ukazuje .NET Framework ve verzi 3.0
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
tak zase jsem o něco chytřejšízewl píše:jedine .NET FW 1.1 ma jiny runtime nez vsechny ostatni. Vsechny ostatni, kdyz nainstalujes 3.5 (coz je nejnovejsi), tak zahrnuji vsechny predchozi krome 1.1. Takze soucasti 3.5 je 3.0 a 2.0. Proto staci instalovat jenom 3.5 a pokud mas jeste aplikace psane v 1.1, tak jeste tu.Simi píše:mám pocit že je dobrý nainstalovat víc verzí. Je 1.x, 2.x a 3.x . Mezi verzí 1 a 2 a 3 není jen ten rozdíl že by to bylo aktualizovaný (apoň tak mi to řekli v servisu). Já mám nainstalovaný všechny 3 verze. Třeba se teď dozvím že je mám všechny tři uplně na h...o
napriklad obrazek ukazuje .NET Framework ve verzi 3.0

Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- Quickie
- Moderátor
noo.. tak by sa mi trošku zišiel nejaky help ohladom windozu.
Začína mi chýbať hajzlik jeden. Ale keby ma nenas.al, tak by som mu nebol jednu priťal
(rezonovali plechy na bedni a chcel som ich umlčať
) Jednoducho som mu jednu urval a boli sme si kvit. Lenže asi o minutu sa na mna vybodol celkom. Zamrzol. A zamrznutý je furt
Už druhý týžden. Raz som uz toto, resp. niečo podobne mal. Prišiel správca pc (alebo ako ho nazvat) z našej firmy a dal mi ho dokopy. Vtedy vravel, že proste zblbol nejaký radič windozu, že nevie odkial ho má čítať alebo tak nejak.. už nepamatám.
No a teraz to vyzera asi tak isto ako vtedy. A ten šašo počmárany z našej firmy nie je schopny prísť už druhy tyžden.. tak reku hadam skusim niečo aj sám vyšpekulovať
Po zapnutí pc mi napíše že "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot" a nepohnem s nim ani za svet. Nespustí ani nudzovy režim. Jedine čo viem, to je dostat sa do biosu.
Hoci včera som ho zapol po skoro dvoch týždnoch a podarilo sa to, nabehol windoz
Síce s problemami, lebo na mna pľuval nejake errory, niečo poškodene v sys32 tuším, a aby som niečo skontroloval cez Chkdsk... tak som len klikal ok, ok ok ok ok asi 5-6 krát a potom ajhľa... windoz fičí.. Ale hned mi dole v systray nabehol žltý trojuholník že system windows nepracuje spravne či čo a zase aby som spustil Chkdsk.. No..išiel hej.. asi 2 minutky.. stihol som si akurat na USB kluc stiahnut dva dokumenty ktoré potrebujem.. a zase zgegol hajzlik.. ale už som ho nebil
Teraz ked hozapnem tak už len to známe: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot
Neviete niekto nahodou čo s tým

No a teraz to vyzera asi tak isto ako vtedy. A ten šašo počmárany z našej firmy nie je schopny prísť už druhy tyžden.. tak reku hadam skusim niečo aj sám vyšpekulovať

Po zapnutí pc mi napíše že "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot" a nepohnem s nim ani za svet. Nespustí ani nudzovy režim. Jedine čo viem, to je dostat sa do biosu.
Hoci včera som ho zapol po skoro dvoch týždnoch a podarilo sa to, nabehol windoz

Neviete niekto nahodou čo s tým

- Anndy
- Test driver
Quciky: vseobecne ta chyba hovori o tom, ze pocitac nema z coho nabootovat system. Vseobecne to vyzera na nejaku chybu disku. Teda najma zo vseobecnych skusenosti vychadzam.
Konkretne z toho, co si pisal by to mohlo suvisiet aj s radicom, kablom k disku, alebo podobne. Tazko takto na dialku poradit, co je zle (disk, kabel, ci radic na doske). Akurat mozes skusit rozobrat PC a vyskusat, ci datovy kabel k disku (bud ten siroky sedy alebo tenky cerveny/oranzovy) je pevne pripojeny k disku na jednej strane a doske na druhej.
Jo, este by som si pre istotu zazalohoval data, ak to niekedy este pojde...
Konkretne z toho, co si pisal by to mohlo suvisiet aj s radicom, kablom k disku, alebo podobne. Tazko takto na dialku poradit, co je zle (disk, kabel, ci radic na doske). Akurat mozes skusit rozobrat PC a vyskusat, ci datovy kabel k disku (bud ten siroky sedy alebo tenky cerveny/oranzovy) je pevne pripojeny k disku na jednej strane a doske na druhej.
Jo, este by som si pre istotu zazalohoval data, ak to niekedy este pojde...
- Quickie
- Moderátor
sak jak mam zazalohovat ked ho nenakopnem?
ono ked mi ten nas firemny spravca pc povedal ze akosi nestiha ku mne prist, tak som sa ho opytal ci pomoze reinstal windozu. Povedal ze ak mi je súra, tak to možem skúsiť. tak som ho preinštaloval.. počas formatovania zamrzol
reštart
na druhy pokus windoz nahodeny no problem
drivery nahodene
nainštaloval som tlačiaren
počas inštalacie MS Office zase zamrzol a odvtedy nejde..
zajtra skusim tie kabliky este raz pošmatrať.. uvidím..
že Quciky

zajtra skusim tie kabliky este raz pošmatrať.. uvidím..
že Quciky

- Anndy
- Test driver
prepac - to je len preklep...
ja viem, ze Quickie
.

- Stehnak
- Test driver
Podle me to vice ci mene odnesl hadr (disk). Esli si mu dal radne, tak jsi si mohl mechanicky poskodit plotnu hadru (jeji cast).
Vyndat hadr -> donest k nekomu a napojit ho (aby ten Tvuj nebyl systemovy) -> zazalohovat co pujde -> udelat Error checking s detekci na bad sektory -> doma ve svem PC preinstalovat windoze.
Toto muj nazor.
Vyndat hadr -> donest k nekomu a napojit ho (aby ten Tvuj nebyl systemovy) -> zazalohovat co pujde -> udelat Error checking s detekci na bad sektory -> doma ve svem PC preinstalovat windoze.
Toto muj nazor.
- Quickie
- Moderátor
stehnak: viem ten "hadr" nejako pripojit aj k notebooku? treba na to asi nejaky špeci kabel že? hm hm.. keby aj, tak toto čo si pisal ten error checking aj tak neviem spravit ako sa to robi, takže som asik odpísany a budem musieť čakať na toho našho firemneho šaša.
btw ked mi ten windoz na par minutiek nabehol, tak som do toho riadku cez
štart
spustit napísal Chkdsk a spravilo to nejaký scan alebo čo, vyhodilo asi 5 chýb, tuším niečo v sys32... potom ak sa dobre pamatam sa reštartoval a nič
btw ked mi ten windoz na par minutiek nabehol, tak som do toho riadku cez

- Anndy
- Test driver
quickie. no praveze tak sa prejavuje chybny disk - proste cita len nahodne veci. Ale podla mojich skusenosti nemusi byt poskodeny disk, lebo ak je windows obvykle viac ako 1x nenabehne ani ciastocne.
Skor to vidim na nejaky problem s radicom alebo rozhranim na disku, ci doske.
no nperipojis k notbooku len tak lahko
.
V podstate mi napada len jena vec, co by si takto mohol sam vyskusat: vyrobcovia HDD robia testovacie utilitky (ktore nahras na disketu, nabootojes z nej) a das testovat pevny disk a on obvykle dobre identifikuje chybu.
Skor to vidim na nejaky problem s radicom alebo rozhranim na disku, ci doske.
no nperipojis k notbooku len tak lahko

V podstate mi napada len jena vec, co by si takto mohol sam vyskusat: vyrobcovia HDD robia testovacie utilitky (ktore nahras na disketu, nabootojes z nej) a das testovat pevny disk a on obvykle dobre identifikuje chybu.
- NEEO
- Test driver
Ted se optám já mám mobila SE K750i a nejdou mi nainstal a vůbec najít nějaké ovladače abych je mohl šoupnout do Vist ult. 64b.Poradí mi někdo.Comp je prostě nerozpozná a ani nenajde-použil jsem ty dodávané s mobilem.Ale asi nejdou spustit na Vistách.
- Quickie
- Moderátor
NEEO.. skus to ist nahodit ku nejakemu znamemu co ma XP.. potom zistiš či je kompatibilny tvoj SE s vistou alebo len s XP.
btw.. moj pc uz je spojazdneny.. chyba bola v napájaní HDD.. proste kontakty na figu... firemny šašo prehodil kabliky a pc fachčí jak má
btw.. moj pc uz je spojazdneny.. chyba bola v napájaní HDD.. proste kontakty na figu... firemny šašo prehodil kabliky a pc fachčí jak má