Jasne ze ked sa na mna niekto lepi neskocim fest na brzdu

hehe, tohle dostalo chlapka v autoskole, kdyz jsem musel brzdit a zaroven podrazovat s meziplynem (papiry na C)... proste jsem macknul spojku, vyradil, neutral, mezitim brzdil levou, pravou daval meziplyn a pak zas levou zmacknul spojku a podradilsilverwolf píše:přibrzdit levou nohou. Ještě chvíli potom jsem![]()
![]()
.
k tomu videu:Jozkablack píše:jj BA nebo Pha, o blba zakopneš asi všude, jen když se to obejde bez nepříjemností!!
ty hravas GTR2 ??? tak rychlo mrkni sem !!!Johnyy píše:to brždění levačkou je docela zajímavý, viděl sem video kde to chlápek předváděl v RSu .. zkoušel jsem to a cit nic moc... zase na druhou stranu když si hraju autíčka na pc třeba GTR2 nebo Live for Speedtak brzdim levačkou úplně normálně.. Na tom videu je blázen..podívaná sice zajímavá ale za to riziko to na 100% nestojí
Synovec býval jeho nejlepší kamarád, on je taky motorkář, ale několikrát se spolu pohádali kvůli stylu jízdy co předváděl, nelíbilo se to ani jinejm motorkářům a i Ti ho za to odsuzovali, no nedal si říct!Já si jen řikám ,že bylo štěstí že nikoho nezmrzačil!misoo píše:jozkablack: tak to je neprijemna skusenost, nechcem nikomu nadavat ani ze tak mu treba, ale co ine dodat ako to ze si o to koledoval ? co uz, niektori sa poucia az na vlastnom nestasti...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti