Potahy
- herdos
- Nováček
Re: Potahy
ahojte,
zase jeden problem. Dosli nam potahy z Abeny a nevieme ich poriadne ponatahovat na sedacky. To je to fakt take zlozite? Mali ste aj vy s tym problemy? Maju sa sedacky dat uplne von z auta, nasadit ich tak a potom to bude ok? Mame aj problem vybrat opierku hlavy na strane vodica a potah na laktovu opierku tiez mohol byt lepsi. Inak su v pohode, pekne, len to natahovanie na sedacky. Poradte nieco, aby to slo lahsie, ak sa da. Dakujem
zase jeden problem. Dosli nam potahy z Abeny a nevieme ich poriadne ponatahovat na sedacky. To je to fakt take zlozite? Mali ste aj vy s tym problemy? Maju sa sedacky dat uplne von z auta, nasadit ich tak a potom to bude ok? Mame aj problem vybrat opierku hlavy na strane vodica a potah na laktovu opierku tiez mohol byt lepsi. Inak su v pohode, pekne, len to natahovanie na sedacky. Poradte nieco, aby to slo lahsie, ak sa da. Dakujem
- herdos
- Nováček
este nieco, ako ste reklamovali potahy? na stranke nemaju ziadne reklamacne podmienky, tak aspon skusenejsi poradte. Dakujem
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ohledně toho natahování je něco v první polovině vlákna a jsou tam tuším i odkazy na jiné, kde se to řešilo
chce to jen hledat

chce to jen hledat

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- herizn
- Pokročilý
to herdos:
trpělivost při nasazování to chce.....trpělivost,a ze začátku to vypadá,že jsou malé,ale nejsou,pořádně usadit na místo a ono si to sedne,tak hodně štěstí přeji.

- Jiri02
- Pokročilý
Ja jsem si je blbe ojednal a zdarma mi je predelali. Tolik zkusenost. Reklamovat nebylo co.herdos píše:este nieco, ako ste reklamovali potahy?
Na sedadla jsem je natahl. Na operadla jsem modifikoval system "prezervativ" = od spicky ... Sedala jsem nevyndaval.
Naposledy upravil(a) Jiri02 dne 09.12.2008 10:33, celkem upraveno 1 x.
- herdos
- Nováček
Este jedna otazocka, da sa zadna laktova opierka nejako vybrat? Potah som sice natiahol, ale tam kde sa to ma uviazat to ide strasne tazko, tym padom to zle sedi a zatial som neprisiel na to, ci je ta laktova opierka vzadu napevno, alebo sa da dat nejak vonku.
A predsa este nieco, na prednych sedadlach zo zadu mam vrecuska, tak som si ich dal aj na potahy, Sedeli Vam dobre? Mne moc nie, ale asi to je len zlym natiahnutim potahu na operadlo.
A dakujem za rady
A predsa este nieco, na prednych sedadlach zo zadu mam vrecuska, tak som si ich dal aj na potahy, Sedeli Vam dobre? Mne moc nie, ale asi to je len zlym natiahnutim potahu na operadlo.
A dakujem za rady

- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zajimalo by me, jestli ma nekdo vyhrivany potah? Dostal jsem ted nejakej reklamni letak a hned me to trklo do oci. Ma to nekdo a opravdu to hreje, nebo jsou to jen vyhozeny prachy?
- Přílohy
-
- potah.jpg (73.95 KiB) Zobrazeno 1841 x
- herdos
- Nováček
oco mal taky potah v starej skodovke.jasne ze to hreje. len si davaj pozor aby si to vypol ked vystupis z auta. lebo ti to vycucia baterku.
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
herdos:to je dobrá připomínka,zajimalo by mě za jak dlouho od zapnutí ten potah začne hřát?
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz ho mam doma. Za tu cenu celkem dobra koupe. Jsou tam 2 stupne teplot a zacina hrat temer hned a potom se postupne rozehriva asi az na tu max teplotu
- Jiri02
- Pokročilý
2 malond: Kolik Wattu to ma prikon, prosim?
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys me zabil, tak ted nevim a ten papirovej stitek, na kterym to bylo jsem zahodil. Kouknu, jestli tam jeste neni na tom potahu nejaka ta cedulkaJiri02 píše:2 malond: Kolik Wattu to ma prikon, prosim?
- moravecz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Potahy tkanina od firmy Lyra - podvod nebo dobrá koupě?
Zdravím
V Č. Budějovicích se v obchoďácích (Globus a Spar) objevili prodejci tkaninových potahů. Velký vzorníky, na všechny auta, vespod polyuretan, pevný švy, silná guma. Mají je nasazený na sedačkách a vypadají fakt super. Cena na Focuse Combi 2001 je 3700,-Kč, což je stejně jako u Abeny.
Ale když jsem se začal vyptávat, tak mám docela pochybnosti. Je to prej výrobní firma Lyra z Prahy, zaváží autosalóny, žádnej shop ani reklamu nemají. Ale nemají ani webový stránky a dokonce jsem je nenašel ani v obchodním rejstříku. Prodávaly to slovenky mezi 30-40 lety.
A když jsem jí řekl o Abeně, tak mi řekla, že Abena dělá zadní část z technického úpletu, a proto se potahy šoupají po sedačce a nedrží ...
Tak jsem se chtěl tady zeptat, jestli jste někdy slyšeli o této firmě a ten kdo má tkaninové potahy od Abeny, tak jestli je zadní část z jiného (horšího) materiálu.
Díky
Zdeněk Moravec
V Č. Budějovicích se v obchoďácích (Globus a Spar) objevili prodejci tkaninových potahů. Velký vzorníky, na všechny auta, vespod polyuretan, pevný švy, silná guma. Mají je nasazený na sedačkách a vypadají fakt super. Cena na Focuse Combi 2001 je 3700,-Kč, což je stejně jako u Abeny.
Ale když jsem se začal vyptávat, tak mám docela pochybnosti. Je to prej výrobní firma Lyra z Prahy, zaváží autosalóny, žádnej shop ani reklamu nemají. Ale nemají ani webový stránky a dokonce jsem je nenašel ani v obchodním rejstříku. Prodávaly to slovenky mezi 30-40 lety.
A když jsem jí řekl o Abeně, tak mi řekla, že Abena dělá zadní část z technického úpletu, a proto se potahy šoupají po sedačce a nedrží ...
Tak jsem se chtěl tady zeptat, jestli jste někdy slyšeli o této firmě a ten kdo má tkaninové potahy od Abeny, tak jestli je zadní část z jiného (horšího) materiálu.
Díky
Zdeněk Moravec
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potahy tkanina od firmy Lyra - podvod nebo dobrá koupě?
To by me take zajimalo, vcera jsem na ne narazil v Globusu Olomouc a rikala mi cenu 3500 za komplet potahy i s logem Forda. Pry tak petikilo zaloha na miste + zbytek dobirkou. Pry sijou pro autosalony. Vypadalo to hodne dobre a hlavne bytelne. Chtel jsem vizitku = nema. Chtel jsem webovou adresu = nema. Vzdy s odpovedi, ze jsou velkovyroba, ze nepotrebuji prezentaci, ze odber maji. Pani mi napsala cislo 720 474 738, ze se mam ozvat, ze neni problem treba u Kauflandu si dat scuka a domluvit. Moc duvery v to nemam