taaakze konecne som sa dostal aj sem s tym ze mam cas aj nieco napisat
zacnem asi tym najdolezitejsim .. DAKUJEM !!!! vsetkym zucastnenym ..hostom...divakom... hlavne chcem podakovat skvelym ludom ktori to v podstate uz tahaju takmer cele za mna ako je Andrej Kováč s Hobby RallyCup moja prava ruka Jullo Gi Olšiak Erik Brckos samozrejme musim spomenut chalanov ktory Erikovi asistovali ako Peto Prcku Ivanič Balint Szucs Kristian Petras Tibor Ďurkovič mojho top braceka Marek Krnáč s manzelkou Marta Krnáčová Hlačoková Adriana Borošová aj jej skveleho manzela za pomoc zo vsetkym dakujem slečnám Sonka Srnka Zuzana Hillerica Benčoková Martina Kerešiová za super zvladnutu pracu samozrejme Majo Bielený ty vies zaco... Tumotumemo Robko s posadkou Roman Lupták a taktiez Radoslav Pilinský s celou NR bandou za vecerne obcerstvenie prejdem na sponzoring...dakujem patri HRC.ERC. za ich spickovu casomieruVarial Detail Martin Herko za krasne balicky Marian Sarocky za poukaz na SVK ring Fitnesscentrum Ivanko Veľký Krtíš za vecnu cenu Jozef Kucej za ozvucenie atd
uz sa tesim na material ktori nam pripravuju ti najvacsi profici jullo s erikom dakujem aj nasmu super Bufetiku ktory nas nenechal ani smadnych ani hladnych najviac patri velke dakujem ale VAM ford fanatikom vdaka ktorym je to teraz tam za tych 5 rokov kde to je ! zisli sme sa vo famoznom zlozeni v pocte 95 aut(platiacich) boli ste disciplinovani obozretni toleranti ..posluchali ste organizatorov ..a prave preto som mal vcera jeden z naj zazitkov vo svojom zivote...boli ste super spoznal som novych paradnych ludi a som stale viac vysmiaty ako lečo ...proste FORD FAMILY...musim este dodat ze dole klobuk pred nasimi ceskymi bratmi ze si to k nam opat namierili od Ostravy az po Liberec ....ak som tu na niekoho zabudol tak sa vopred ospravedlnujem...od piatku som spal snad 5 hodin

)) nezabudajte... FEEL THE DIFFERENCE!!!! dufam ze ste boli vsetci spokojni a za vecernu party ani nic radsej nedodam....ten smajlik nizsie to vystihuje vas TIBI