Fotku jsem trochu zmenšil ať se na to lépe koukáBery píše:sakra to je ale velká fotka, sorrýýýý

Tomu se říká....závody lodí v kanálu la manche..hih..vlastně jen..v kanáluBery píše:Normální smrtelník týhle rychlosti u nás stejně nevyužije![]()
![]()
Ko'r když u náš každej se stodvácou jezdí v levím pruhuTo se zrychlí na 170km a pak honem na brzdy aby ho člověk nesejmul. A uplně nejlepší je když se předjížděj 2kamiony
![]()
![]()
mno rychlost 3km v hoďině je přece dostačujcí na předjetí ne
bola prezentácia, alebo sa to dá niejako zaplatit?Gogo píše:s vlastním FF Olomouc-brno 185 a možná by šel ještě víc....s nevlastním oranžovým FF ST na Masarykově okruhu 220 ,ale hodně záleží na tom,jak rychle se vymotáte z poslední zatáčky před cílovou rovinkou...byla možnost si vyzkoušet i Mondeo ST i Fiestu ST i okruhovou Pumu...všem přeju takový zážitky!!
A co bodíky? Nemáš obavy ?pepino píše:Tak já sem taky přidám. Nejvíc jsem jel s tátovo Dodge Stealth 3,0 twin turbo v německu na dálnici a tachometr ukazoval 270.
S mojim fofíkem jsem měl na tacho max 200 a le to jsem jen na chvilku vyzkoušel a jinak jezdím maximálně okolo 160 - 170 km/h.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host